Wednesday, August 24, 2011

Lahjoituksia eläinsuojeluyhdistykselleHelsingin eläinsuojelukeskus, Hesy, ottaa vastaan lahjoituksia osoitteesssa Yhdyskunnantie 11, 00680 Itä-Pakila. Kysyin etukäteen meilitse ottavatko he tarjoamaamme tavaraa vastaan, ja sain tiedot aukioloajoista.


Eläinsuojelupuoti: ma-pe 10-18, su 15-18

Eläintilat: ma-pe ja su klo 15-18

Kirpputori: ma-pe 15-18, la 12-15 ja su 12-18.


Veimme vanhoja pyyhkeitä, sukkia, tuolien istumatyynyjä eläinten pehmikkeeksi. Tietenkin puhtaita. Seuraavaksi viemme ehkä kirpparitavaraa.

6 comments:

 1. mä vein niille kissanruokaa aina kun kävin, ja varmaan vien vastakin. otin niiltä heinäkuun alussa saattohoitoon pienen valkoisen kissan joka nyt juuri nukkuu takanani korituolissa. vähän tuollainen ongelmatapaus mutta se on kotiutunut tänne hyvin, tulee mielellään syliin, pureskelee mielellään nilkkoja ja loikkii ympäriinsä kuin vuorikauris, ettei uskoisi nivelvikaiseksi. hoitopaikkakin löytyi samasta talosta. :) välillä se stressaa kun on muutakin ongelmaa ja väsyttää, mutta muuten se on ihana. :)

  jos vie isompia määriä tavaraa se otetaan vastaan kissatalon takapihalla, siellä on opasteet.

  ReplyDelete
 2. Ill. Mukavaa kertomaa, kiitos :) Usein käy niin että ihminen tarvitsee eläintä ja eläin ihmistä. Kerrot valkoisesta kissastasi niin hyvin että sen voi melkein nähdä.

  Aiomme taas pian viedä jotain eläinten hyväksi.

  ReplyDelete
 3. Tuossa on hyvä kollin kelliä, luulee peikko.

  ReplyDelete
 4. Toivottavasti :) Ja eilen vietiin eläimille leluja.

  ReplyDelete
 5. Oikein hyvä ja mieltä lämmittävä ajatus!

  ReplyDelete
 6. Kiitos Arjaanneli. Merkitsee paljon sinun sanomanasi koska tiedän sinut eläinystäväksi :) Ollaan nyt kolme kertaa viety jotain lahjoituksia ja kerätään neljättä satsia.

  ReplyDelete