Wednesday, October 31, 2012

Haukku haavan tekee


Olen odottanut Haukkua kauan. Nyt se on ilmestynyt ja sain oman kappaleen komean kuriirin kotiin kantamana kello 9 tänä aamuna. Pelästyin että kello 10 yksityisoppilas tuli etuajassa mutta kirjapakettihan se siellä. En vielä paljasta mitä muuta käärön kätköistä kopsahti. 

Kuluvana vuonna ollaan saatu kiusaamisasiaa esiin kiitettävästi, paremmin ja pontevammin kuin minään aikaisempana vuonna. Lukekaapas tästä linkistä mitä kirjasta kerrotaan. Minä poistun taakse ja alan selata sen sivuja. Suih, suih...

Tuesday, October 02, 2012

Minne Smurffi katosi?



Hihii mikä näky minua kohtasikaan kävellessäni kotini lähiympäristössä. Iso sininen Smurffi eräässä pihassa. Vein pari lapsikaverianikin myöhemmin sitä katsomaan. Vaan mites kävi kun seuraavan kerran tuosta kävelin? Otus oli kadonnut. Nyt kyselen mitä tapahtui? Varastettiinko vai lähtikö itse matkoille? Halusiko siirtyä taloon sisätiloihin ilmojen kylmettyä?

Muistan kauan sitten kuulleeni puutarhatontusta joka yllättäen katosi englantilaisen talon pihasta. Jonkin ajan kuluttua talon väki sai kortin Ranskasta. Siinä luki terkut lomalta ja kuvassa tonttu makaili uimarannalla. Pari muutakin loma-aiheista korttia saapui mihin tonttu oli kuvattu ja eräänä päivänä muutaman viikon kuluttua se oli ilmestynyt takaisin talon pihaan.