Tuesday, October 02, 2012

Minne Smurffi katosi?Hihii mikä näky minua kohtasikaan kävellessäni kotini lähiympäristössä. Iso sininen Smurffi eräässä pihassa. Vein pari lapsikaverianikin myöhemmin sitä katsomaan. Vaan mites kävi kun seuraavan kerran tuosta kävelin? Otus oli kadonnut. Nyt kyselen mitä tapahtui? Varastettiinko vai lähtikö itse matkoille? Halusiko siirtyä taloon sisätiloihin ilmojen kylmettyä?

Muistan kauan sitten kuulleeni puutarhatontusta joka yllättäen katosi englantilaisen talon pihasta. Jonkin ajan kuluttua talon väki sai kortin Ranskasta. Siinä luki terkut lomalta ja kuvassa tonttu makaili uimarannalla. Pari muutakin loma-aiheista korttia saapui mihin tonttu oli kuvattu ja eräänä päivänä muutaman viikon kuluttua se oli ilmestynyt takaisin talon pihaan.


2 comments:

  1. Ihana! Minäkin haluan paljon patsaita pihaan sitten, kun lapset vähän kasvavat. Valitsin talonkin osittain sen perusteella, että pihaan sopii patsaita. :-D

    Tuo matkaileva puutarhatonttu on muuten lempileffastani "Amelie". (Minullekin lipsahti kirjoitusvirhe - lempipeffastani. :-))

    ReplyDelete
  2. Meilläkin on piha ja sitä on kiva pöyhiä ja laitella. Ei olla patsaita isommin harrastettu mutta on meillä ollut joku possu ja pieni tonttu, kivinen hanhenpoikanen.

    Ai hitsi, eikö puutarhatonttutarina ollutkaan oikea kepponen ? Olen luullut sitä todeksi :D Haluan nähdä Amelie-pef...leffan.

    ReplyDelete