Sunday, December 01, 2013

Joulun henki herää
Joulukuu alkoi ja joulu lähestyy. Mitä jos herätettäisiin joulun henki eloon? Aloitettaisiin kukin omanlaisemme kampanja muiden ilahduttamiseksi? Ystävien ja perheen, eläimien tai tuntemattomien ihmisten? 

Omaa joulumieltä saa rakennetuksi  askartelemalla, ripustamalla jouluvalot, ottamalla esiin kaappien kätköistä vuosien varrella kerääntyneitä koristeita,  avaamalla joulutavaralaatikon joka sisältää nauhoja ja pakettikortteja.

Muiden ilahduttaminen ilahduttaa. Myönteinen energia lisääntyy. 

Se olla miten pientä tahansa. Vaikka sitä että kiittelee eikä kitise, kerää tavaraa Joulupataan vietäväksi, tekee listan hyväntekeväisyyskohteista joita haluaa avustaa, päättää lähettää joulukortin jollekulle jonka kanssa välit ovat menneet poikki.
Se voi 

Aion keksiä monenlaista pientä ystävien, etenkin lapsikavereiden iloksi. Kuvan kuuset askartelin parin pienen kaverini kanssa.

Jos teillä on ideoita jaettaviksi, listatkaa kommentteihin.

2 comments:

  1. Kyntteliköt olen laitellut, mutta muuten on aika lailla joulun laitto jäänyt olojen jalkoihin. Talviverhot nostin esiin, tarttis jaksaa alkaa silittämään - valkoiset kesäverhot tuntuvat niin kylmiltä nyt. Selvästi into laittaa hiipuu, kun joulunvietossa on vain aikuisia:)

    ReplyDelete
  2. Inkivääri: Kynttilät tuovat tunnelmaa pimeyteen, viihtyisyyttä. Meille tulee huomenna ystäviä kyläilemään. Saadaan tässä samalla jo siivotuksi vähän ennakkoon jouluakin varten. Kutsuvieraitten joukossa on yhteensä 3 lasta. Jotain pientä pikkujoulutouhua tekee mieli järjestää :)

    ReplyDelete