Thursday, June 05, 2008

KARHUNKIELEN KETALEMikä on että tähän ikään ja näihin virkavuosiin mennessä en ole lopullisesti oppinut että halpa on kallista? Ei ole pikkurahan puutetta ja silti menin ostamaan - oikein kolmen kappaleen pakkauksen - yhdistettyä sientä ja karhunkieltä. Ei huonosta laadusta tule kuin vihaiseksi. Hankasin mokomalla karhunkieleksi nimitetyllä ketaleella lavuaaria, hanoja, muovitavaraa - hetkessä oli litteänä retaleena ja vihreää alkoi irtoillakin.

Ei hemmetti. Antakaa minulle oikea karhunkieli, eikä moisia ketaleen retaleita. Kunnon kamaa kutaleen tilalle. Maksoi mitä maksoi. 

Aina sitä ilmeisesti välillä erehtyy ostamaan made in King Kong - tuotteita.

Wettexit on kyllä kunnon laatua. (Kuvassa)

8 comments:

 1. En tiedä mitä ostat, mutta en ole samaa mieltä, että halpa on kallista. Halvimmatkin rätit kelpaa ja olen pessyt niitä vuosikausia pesukoneessa, Wettexeistä en ole välittänyt pitkiin aikoihin, ylimainostettua tavaraa.

  ReplyDelete
 2. Halpa on kallista - sanonnan olen todeksi havainnut useaan otteeseen omassa elämässäni, ja oppinut laatua arvostamaan. En sano että hyvää halpaa ei voi löytää mutta usein on minulle halpa tullut kalliiksi siinä mielessä että sen on joutunut hetikohta heittämään pois ja ostamaan paremman tilalle. Esimerkiksi eka imurimme aikanaan. Siitä osat tippuilivat kun imuroimme.

  Monia tiskirättejä olen kokeillut. Kuvassa olevista Wettexeistä pidän. En mainoksien, vaan niiden itsejensä vuoksi. Kun vielä löytäisi pakkauksia joissa on vain yhtä väriä niin ei tarvitse ottaa kuin sitä mitä haluaa.

  Ja nämähän ovat tietysti vain minun mielipiteitäni. Saa rauhassa olla eri mieltä.

  ReplyDelete
 3. Peikko on eri mieltä vaikka ihan vaan mukavikseen :)

  ReplyDelete
 4. Peikko: Sinullapa varmaan olisikin omat näkemykset karhunkieleen :)

  ReplyDelete
 5. Nuorena kuvittelin että aina pitää vain laatua ostaa, monessa asiassa voi pistää rahat hauskenpaankin :)

  Ei yhden imurin takia kannata antaa periksi.

  ReplyDelete
 6. (meiän kallis astiakone ei koskaan toiminut hyvin, parin vuoden päässtä saatiin uusi vakutuksen kautta. Valitsin halvemman)

  ReplyDelete
 7. Kallis ei ole välttämättä hyvä, eikä halpa välttämättä huono. Joskus kallis vaihtoehto kodinkoneissa on niin monimutkainen että sitä ei osaa käyttää, tai siinä on toimintoja joita ei tarvitse. Aika tarkkaan haastattelimme myyjää kun muutama päivä sitten ostimme pesukoneen.

  ReplyDelete
 8. niin, ja nuoret myyjät eivät usein ole koskaan edes käyttäneet pesukonetta...

  ReplyDelete