Sunday, September 12, 2010

Ryppyotsaiset sitruunanaamat hiiteenYstävä kertoi aikanaan ahdistukseen ja harmistukseen asti kärsineensä pessimistisestä työtoverista. Omalla asennemuutoksella kuulemma sai tilanteen paranemaan. Nykyään ystävääni huvittaa negativistin seuraavanlainen elämöinti.

Perjantaisääksi tupsahti lämmin aurinkopäivä, kesäinen, vaikka syyskuu jo pitkällä. Ryppyotsaisesti, ja ihan tosissaan toveri puuskahti: "Hmph, no niin, nyt tietysti viikonloppuna sataa!"

En ole varma jaksaisinko tuosta itse huvittua. Luulen että näpäyttäisin tyyppiä ilmapiirin pilaamisesta. Mikä sitruunanaama ja ruttuturpa! Hienosta päivästä saa ja tulee nauttia.

3 comments:

 1. Mulla oli myös työkaverina tuollainen negativisti. Aina oli naama vinossa ja varastoissa juoruiltiin milloin kenenkin selän takana. Asenne heijastui hänen omaan elämäänsä, joka tuntui olevan pelkkää raatamista. Lopulta aloin vain nauraa hänen jutuilleen, koska en kerta kaikkiaan jaksanut enää.

  ReplyDelete
 2. Aina ei kaikki suju :)

  ReplyDelete
 3. Moni sitruunanaama on huomionkipeä... Sitä kautta ymmärrän heitä.

  Tuli tuosta Isopeikon kommentista mieleen, että moni on pessimisti siksi, kun tulee liian monta päivää peräkkäin, jolloin mikään ei suju.

  Itse pyrin positiivisuuteen. Jos on jotakin negatiivista mielessä, yritän pitää sen sisälläni. Toisen ihmisen aurinkoiseen päivään en pilviä kerää.

  Olet aivan oikealla linjalla siinä, että sitruunanaamat kaipaavat kurinpitoa;)

  ReplyDelete