Tuesday, May 03, 2011

Perussuomalaiset ja kohta myös natsitPerussuomalaiset. Kalskahtaa komealta. Kunnialliselta. Isänmaalliselta.

Kansallisuusaate, sosialismi, natsionalismi, natsit...

Perussuomalaisten lisäksi Suomeen ollaan perustamassa natsipuoluetta.

Tukkani nousee pystyyn kun ajattelen mitä kauhutekoja isänmaallisuuden nimissä voidaan tehdä, ja mitä on maailmanhistorian aikana tehty.

Ajattelen kansalaisuussotia, vapaussotia, rankaisuretkiä, propagandaa joka puhuu isänmaan "puolustamisesta" ja "kansamme vaalimisesta", taitavia demagogeja eli kansankiihottajia, jotka saavat kansalaiset aktivoitua mielettömiin tekoihin.

Mihin suomalaisia ollaan johdattamassa?

Käytetäänkö puolueita muukalaisvihan lietsomiseen?

6 comments:

 1. Natsipuolue?? Aika pelottavaa. Toivottavasti tämä on vain ohimenevä vaihe (vastareaktio, ylilyönti), jonka jälkeen tilanne taas tasaantuu. Jotain muutosta kaivattiin, mutta ei nyt ihan kansallissosialismia.

  ReplyDelete
 2. Kaikkia keinoja käytetään omien asioiden edistämiseen, luulee peikko.

  ReplyDelete
 3. Miksi olen edes yllättynyt.. ei kukaan näytä olevan suojassa ääriliikkeiltä.

  ReplyDelete
 4. Helena: Ilmeisesti näitä puolueita on muissakin Euroopan maissa - äsken juuri luin eilisen Hesarista - ja niiden tarkoitus lienee liiallisen maahanmuuton estäminen. Pelkään sitä mihin kiihkoilu ja verenhimo ja lynkkausmentaliteetti vievät jos ideologiaa tehokkaasti nostatetaan.

  Isopeikko: Se on juuri noin. Ja jos "oma asia" on esim. poistaa tummaihoiset maasta, hakaristien ja puolueen suojista puhdistusoperaatioon voidaan pyrkiä lähtemään joukolla.

  Sirokko: Ei kai pitäisi olla yllättynyt - Onhan kansallistunteeseen verhottua vihaa nähty yllin kyllin verkkokeskusteluissa. Ja tottamaar osa kansallistunnetta on aitoa ja oikeutettua. Itsekin olen huolissani holtittomasta maahanmuutosta ja sen seurauksista. Mutta osallistuttuani nettikeskusteluihin vuosina 2006 - 2007 huomasin että valtaosa niinsanoituista maahanmuuttoa kritisoivista blogeista keräsi ympärilleen vihaista, myötätunnotonta, neuvotteluhalutonta ja neuvottelukyvytöntä väestönosaa. Isänmaanrakkaus oli vain tekosyy ja kivet lentelivät.

  ReplyDelete
 5. Olen törmännyt sellaiseen ilmiöön, ettei persuja ja heidän aatteitaan saa arvostella: se on kuulemma osoitus suvaitsevattomuudesta toisenlaisia mielipiteitä kohtaan!?

  Kuitenkin nähtävästi kaikkia muita puoleita saa kritisoida ja sitä pidetään ainoastaan politiikkana ja mielipiteenvapautena. Ihmeellistä.

  Mielenkiintoisen ristiriitaista!

  ReplyDelete
 6. Elegia: Aivan! perusSUOMALAISIA ei saa kritisoida koska se on epäisänmaallista tai suvaitsematonta tai mitä milloinkin. Samaa taktiikkaa on esim. USA:ssa harrastettu pontevasti historian eri vaiheissa.

  Yksi muunnos on se että kun avaa keskustelua perussuomalaisista naapuri tokaisee että vaalit olivat demokraattiset ja kansa on puhunut. Piste. (No siinä ainakin selviää ketä naapuri äänesti :)

  ReplyDelete