Friday, January 20, 2012

Arvoisemme presidenttiKokenut asiallinen rauhanneuvottelija ja sovittelija. Välittää maapallosta ja ilmastosta. Kansainvälinen. Tavallisen oloinen ja inhimillinen. Ihmisoikeuksien ajaja ja puolustaja. Rohkea. Tuntee omakohtaisesti seksuaalisten vähemmistöjen asian. Puhe ei ole pelkkää sanahelinää. Pekka Haavisto innoittaa muita esimerkillään ja keskustelullaan. Minulle on täysin selvää että äänestän häntä. Tässä on arvoisemme presidentti joka arvostaa meitä. Lisää täällä.


15 comments:

 1. Häntä minäkin äänestän. Mutta toivotaan, että kuka tahansa tulee valituksi, niin hän kasvaa tehtävänsä tasolle, koko kansan presidentiksi ja rauhalliseksi kansainväliseksi vaikuttajaksi.

  ReplyDelete
 2. Kiki: Samaa mieltä. Hyviä ehdokkaitahan ne kaikki ovat. Vaikka eivät niin loistavia kuin Peksu :)

  ReplyDelete
 3. Os deseo suerte con él.
  Aquí en España hemos cambiado de presidente y de partido en el gobierno El anterior no ha sido nada bueno.
  Buen fin de semana.
  Un beso

  ReplyDelete
 4. "Puoliso" tekisi Suomen naurettavaksi koko maailman silmissä.

  Väyrynen on pätevä ja sopiva, on kokenut politikko.

  ReplyDelete
 5. Marleena: Varmasti on paljonkin ihmisiä jotka ovat kanssasi samaa mieltä, eli että rakkaus samaa sukupuolta kohtaan on naurettavaa. Kai meissä kaikissa on jotain minkä joku näkee naurettavana. Se on inhimillistä. Minä ihailen Pekka Haavistoa.

  Kävin juuri äänestämässä häntä. Mielestäni Pekka on mukana paitsi tietämyksellään ja kokemuksellaan, niin myös sydämellään. Aika näyttää pian mitä tapahtuu. Kyllä jännittää :)

  ReplyDelete
 6. No olipa siinä antaumuksellista mustamaalaamista :D

  ReplyDelete
 7. Laura M: Muchas gracias por tu vísita. Soy segura que la vida politica en España es interesante :)

  ReplyDelete
 8. Minä kävin tänään äänestämässä Haavistoa.

  Mitä tulee puolisoon, niin minusta naurettavampaa on kyllä se, että Niinistö on ottanut vaimokseen naisen joka ikänsä puolesta voisi olla oma tytär! :D Kirjoitin juuri vähän aiheesta itsekin. Ja oikeasti, eihän pressaa nyt puolison perusteella valita...

  ReplyDelete
 9. Ofelia: Minä äänestän Pekkaa jo toista kertaa. Päätin häntä äänestää jo viikkoja sitten, silloin kun vielä vaikutti siltä että voiton mahdollisuutta ei ollut :)

  Hän on viimeistä piirtoa myöten minulle sopiva presidentti. Ajatukset ja jopa käyttäytymisemme käyvät yksiin. Häntä kiinnostavat ihan samat asiat mitä olen täällä Arkiterapeutin blogissa hehkuttanut jo vuosia :))

  Kävin lukemassa hyvän kirjoituksesi, ja olisin kommentinkin jättänyt, mutta systeemi ei sitä sallinut. Höh. Empatiaa sen häirinnän vuoksi! Been there, done that... tuli kamalia koetuksi aikanaan kerrostaloissa asuessa.

  ReplyDelete
 10. Ofelia8:32 pm

  Oijoi. Kommentoinnin pitäisi kyllä onnistua! Vuodatuksessa on vissiin viime aikoina ollut ongelmia että kommentointi ei mene läpi tjsp, ja lisäksi mulla on tarkistus käytössä (jokin aika sitten vakiolukijani alkoi häiriköidä anonyymina ja pistin sen vaihtoehdon että julkaisen kommentit vasta luettuani ne), mutta tulihan nyt tässäkin kommentit vaihdetuksi! :) Kiitos empatiasta, kerrostaloelämä voi joskus olla rankkaa!

  ReplyDelete
 11. Hei!

  Poistin sinut aivan vahingossa naamakirjan kavereistani. Kun en jaksanut katsoa ehdokasmainostusta, niin kuvittelin laittavani piiloon kaiken mainostuksen. En vaan löydä sinua enää mistään!!! Toivottavasti ollaan vielä kavereita, vaikka presidenttiasiassa ollaankin eri puolilla :-).

  -Päivi Hulkkonen

  ReplyDelete
 12. Siis onnistuukohan tänne kommentointi?

  ReplyDelete
 13. Pami: En huomannut että Naamoista olisi kukaan hävinnyt. Mainostan Haavistoa niin innokkaasti että vähän olen jo pelännytkin että joku saa tarpeekseen. Minulle sopii ihan hyvin jos pressaksi tulee Niinistö. Pekka tekee loistavaa työtä politiikassa huolimatta siitä missä toimii ja vaikuttaa. Hän ja minä arvostamme myös Niinistöä. Haepa minua kaveriksi vaalien jälkeen niin ei tarvitse mainoksia nähdä :D

  Rita Ahonen

  ReplyDelete