Thursday, June 17, 2010

Lääkäriaikoja vauhdikkaastiEmmin, arkailin ja panttasin kun piti tilata lääkäriaikaa. Sain vihdoin soitetuksi tänä aamuna kello 10. Sen jälkeen ei enää ehtinytkään empiä koska sain ajan kello 11 Malmin Terveystaloon jonne kävelen puolisen tuntia, eli siitä vaan äkkiä valmistautumaan ja menox.

Nuoren naislääkärin vastaanotolla selitin mitä luomia haluan poistattaa. Hän soitti samantien sille lääkärille joka niitä poistaa ja sai minulle hinta-arvion; 350€. Tuohon meni vajaa 10 minuuttia.

Ajanvarauksesta sain seuraavaksi maanantaiaamuksi ajan toimenpiteeseen, ja neuvon varata siihen noin 30 minuuttia. Huiskis kun kaikki käy nopeasti. Eihän tässä ehdi edes jännittää.

Otin poistuessa kuvan näkymästä kolmannen kerroksen kaiteen yli alas ostarille. Onneksi tuonne on portaat. En mielelläni mene hissiin jos voin välttää.

1 comment:

  1. Ei kuulostanut yhtään kunnalliselta terveydenhoidolta. Eikös ne ole aika pitkälle samoja ihmisiä tai ainakin lääkäreitä, jotka pyörittävät sekä kunnallista että yksityistä terveydenhoitoa?

    ReplyDelete