Tuesday, December 29, 2009

Mikäs tässä on vialla?En enää muista oliko tuolla tomaatin muunnoksella joku nimi kun sen ostin ja söin pari kuukautta sitten. Sen muistan että kyllä se ihan tomaatista kävi.

Jotenkin tärkeää että saa lokeroitua asiat ja ilmiöt omiin luokkiinsa. Isä sanoi joskus lapsuudessani että on hirveä kokemus juoda maitolasista kun siinä onkin piimää. Päinvastoin oli kuulemma vielä karmeampaa. Sinänsä ei mikään ongelma juoda kumpaa tahansa. Kunhan tietää mitä odottaa juuri ennen kuin ryystää.

En yhtään tiedä miten ajatukseni lähtivätkin noille urille lukemastani narstikirjasta. Pitää odotella että ajatukset asettuvat uomiinsa ennen kuin esitän mietintönä, mutta jotenkin aloin kehitellä sellaista ajatuksenjuoksua että kaikki alkaa heti luonnistua paremmin kun saa minkä tahansa selityksen itseä askarruttaneille asioille, kun saa vaivalle diagnoosin, kun joku selittää mikä luonnehäiriöinen narsisti on ja silmät aukeavat tajuamaan että SEHÄN SIINÄ ON KOKO AJAN OLLUT VIALLA! Ja minä kun luulin itse olevani hullu. Hahahaaa...hahahaaa... hihihiii....

Rehellisesti sanottuna en tajua mitä yhtymäkohtaa mieleeni tulleilla tomaatti-, maito- ja piimäesimerkeillä on narsismin tajuamiseen, mutta vaikeahan sitä on normaalin ihmisen muutenkaan tajuta. Välillä on tosi vaikea tajuta omia aivoituksiaankin.

2 comments:

  1. Onpas hieno tomaatti! Tuollaisistahan saisi tehtyä todella hauskan näköisen tomaatti-sipulisalaatin..

    Tietääkös Kops muuten Blue Congo -perunat? Niistä voi tehdä sinistä perunamuusia!

    ReplyDelete
  2. Tuollaisista kirjoistahan yleensä löytää aina itsensä, mutta hyvä jos sait selityksen muiden ihmisten omituisuuksille! :D

    ReplyDelete