Thursday, December 17, 2009

Snow snow go go!Lunta! Virkistävää, kaunista, puhdasta.

Nyt talvikuvia ottamaan ja sitä ennen mattojen heilautus hankeen!

Toinen näkemys on: "Kylmää, liukasta... ja muuta voivottelua. Sitä asennetta en toivota blogissani tervetulleeksi enkä käsitä miksi toisten blogeihin nurjamielisiä tai ojentavia kommentteja heitetään! Bloggaaminen saisi olla iloinen asia, kuten vuodenajat ja sääkin.4 comments:

 1. Heheeh *meneeköhän tämä läpi*. Olisihan se virkistävää, kaunista ja puhdasta, jos ei tarvitsisi mennä ulos! =D Minäkin vain parvekkeella ihailisin taliputoja ja lumessa pelmuavia penskoja...

  ReplyDelete
 2. Ehkä ihmisillä on ylimääräistä, käyttämätöntä energiaa ja kun ei sitä pureta esim. terveellisellä liikunnalla ja riittävällä hapella, he purkavat sitten typpeä toisten blogilaatikoihin?

  Kaukainen ystäväni lensi juuri Suomeen lämpimästä kotimaastaan, mutta ei heti ensimmäiseksi käynyt kylmyydestä ja tympeydestä valittamaan, vaan kertoi, että lumi on kivaa! :)

  Itse olenkin jo säätänyt lain, joka seisoo sen perustuslaissa,, että jos ihminen osaa sivistyksen alkeet ja normaalin toista kunnioiyyavan perusviestinnän, hän on tervetullut. Saivartelijat ja toisen tontilla puklailevat palautettakoon mailleen.

  Se, mitä ei sanoisi kasvotusten päivänvalossa toiselle, kannattaa jättää kirjoittelematta ylipäätään mihinkään.

  Ihanaa, että tuli valkoinen joulu ja huurteiset puut. Ulkonakin tietää olevansa pihalla. Meitsi pakaa laukkunsa ja hurauttaa pian viettämään joulua pitkän kaavan mukaan. :)

  ReplyDelete
 3. Olen nauttinut suunattomasti tästä talvesta..Lunta on, vaikkakin vähän, mutta se vähänkin tuo ihanaa valoa kaikkialle..pirteä pakkanen, raikas tuuli..
  Olen kävellyt joka päivä pitkiä lenkkejä pakkasessa, lämpimät toppahousut jalassa!!

  ReplyDelete
 4. Iloisena voi vaikka laulella erilaisia lauluja.

  ReplyDelete