Wednesday, April 28, 2010

Narsistit ja mansikatLisää narsisteja on auennut sitten eilisen. Kirjoitin että kukkapenkissä prameilevat mutta tuo onkin itse asiassa mansikkamaa. Mansikat rönsyilevät niin että ainoat kukkaset ovat enää narsissit tuossa pitkulaisessa penkissä. Kasvistossa esiintyy samanlaista aluevaltausta ja vahvimman eloonjäämistä kuin ihmisten keskenkin. Narsistit kohoavat mansikoita korkeammalle ja koreilevat kukillaan, vaan annas kun mansikkasato kypsyy. Mansikat saavat jakamattoman huomiomme. Maiskis.

2 comments:

 1. Narsistit. :-D

  Itse törmäsin juuri erääseen henkiseen narsistiin (new ageriin siis) ja täytyy sanoa, että heikko itsetunto yhdistettynä arvaamattomuuteen ja suuruudenhulluuteen on todella vaikea yhdistelmä. Miten kukaan voisi elää sellaisen ihmisen kanssa? Tai yleensäkään olla hänen seurassaan? Äärimmäisen raskasta.

  Luulen, etten ole aiemmin törmännyt todelliseen narsistiin kuin työelämässä ohimennen, koska yleensähän ihminen pyrkii karttamaan tällaisia tyyppejä. Tietysti joskus se selviää vasta parisuhteessa, että toinen on narsisti, koska monet heistä ovat niin taitavia manipuloimaan ja uskottelemaan itsestään hyvää.

  Mutta siis sellainen kokemus, että halusin vain päästä pois vaikutuspiiristä. Tuntui, että oikein imettiin energiaa jonnekin mustaan aukkoon.

  ReplyDelete
 2. Helena, kiitos kommentista. Tuumailen tuntemiani narsisteja harva se päivä... tuon ihmistyypin kanssa on kamalan hämmentävää ja väsyttävää olla tekemisissä.

  ReplyDelete