Thursday, April 29, 2010

Nörtit ja murhaajat viihdyttävätKatsottiin juuri loppuun The Big Bang Theory (Rillit huurussa). Se riitti säännöstelemällä muutamaksi kuukaudeksi. Seuraava satsi on tilauksessa Amazonissa. Neljä huippuälykästä nörttiä joiden naapurissa asuu vähemmän älykäs blondi. Kaikkien aikojen suosikkisarjani.

Eilen illalla korkattiin Hichcock, samaan aikaan ostettu kuin tuo nörttiviihdekin. Black 'n' white, mustavalkoisia puolen tunnin murha- ja tappojuttuja maustettuna Alfred Hitchcockin, mestarin itsensä, kommenteilla. Ah, monia karmivan ihania katseluhetkiä edessä.

Mikähän siinä on että murha ja tappo viihdyttävät ja kiehtovat meitä ihmisiä? Tavallisia ihmisiä, jotka eivät ole väkivaltaisia, eivät rikollisia, eivät pahansuopia - eivätkä katsele ohjelmia kuin opetusvideoita?

4 comments:

 1. Onkohan olemassa pimeä puoli, sellainen piilotettu?

  ReplyDelete
 2. huhuuuuuu, jannittavaa vappua ja viihdyttavaa kevatta!

  BLOGitse

  ReplyDelete
 3. Zdravo Rita pozdrav iz Resice...

  ReplyDelete
 4. Nörtit ovat minunkin suosikkejani, jotenkin ilahduttavaa katsella ihmisiä, jotka eivät ole suosittuja tai sosiaalisia ja joita kiinnostavat omituiset nörttiasiat ja kummalliset tiedeharrastukset. Katsellessaan samastuu sekä naapurin blondiin että vähiten omituiseen nörttipoikaan. Ehdottomasti hyvä sarja, ja nopeita repliikkejä sekä älykästä sanailua!

  Vappuna luin Lasten raamattua kummipojan ja veljensä kanssa. He valitsivat oitis sotaista tappamista ja vankiloita sisältävät kertomukset. Lopuksi toinen kysyi: voittivatko hyvikset? Onpa siis ihmiskunnan historiassa ennenkin luettu ja kuunneltu väkivaltaa ja koettu se kummallisen kiintoisana. Ihmisluonto?

  ReplyDelete