Monday, July 19, 2010

Kesä siis loppui taas juhannuksena?En lakkaa ihmettelemästä niitä jotka pitävät kiinni väitteestä että kesä loppuu juhannukseen. Olisipa tässä nyt joku noista tyypeistä niin näyttäisin kalenterista miten monta viikkoa ollaan hikoiltu ja kärvennetty kesähelteissä juhannuksen jälkeen. Samalla näyttäisin että heinäkuuta ja elokuuta on vieläkin useita viikkoja ja monia päiviä. Vaikka mitäpä se hyödyttäisi? Kun on valinnaisesti sokea ja kuuro niin ei ulkopuolinen siihen voi vaikuttaa. Eikä se toisaalta minulta ole poissa jos joku väenväkisin viettää kolmeviikkoisen kesän. Ihmettelen vaan.


4 comments:

 1. 'kolmeviikkoinen kesa' - hauska huomio!
  Taalla kesa porskuttaa eika kukaan puhu lopusta vaan kaikki nauttivat (jotkut enemman jotkut vahemman)...
  Ero Suomen kesaan on huikea - suurin osa tahan astisista aamuista on ollut harmaita. Vasta noin 10 kieppeilla useina aamuina selkiintyy...johtuisiko isosta latakosta jonka rannalla (melkein) asumme! :)

  ReplyDelete
 2. Peikko luulee, että puhuvat vaan suunsa mauksi sellaiset :)

  ReplyDelete
 3. minusta taas tuntuu, että kesäkuu yleisesti on Suomessa aina kole..
  ja elokuu, kun koulu alkaa kuumaa..=)

  ReplyDelete
 4. Moni tosiaan ajattelee niin, että juhannuksena alkaa jo loppukesä ja syksy häämöttää ovella. Samat ihmiset ajattelevat lomansa puolivälissä, että loma alkaa olla jo ohi. He eivät osaa nauttia loppulomasta täysillä vaan murehtivat töihin paluuta. Voi poloisia. :(
  Juuri eilen sanoin yhdelle tuttavalleni, että minulla on vielä kaksi viikkoa lomaa jäljellä. Hän sanoi: "Voi voi, se menee äkkiä..". Minä hihkaisin, että niin saattaa mennä, mutta otan kaiken ilon irti siitä!

  ReplyDelete