Monday, February 21, 2011

Matka yli ymmärryksenTuskin sain kirjan käteeni kun se imaisi minut pyörteisiinsä. Kuulun huuhaan vastustajiin kuten julistaa kuuluvansa kirjan kirjoittajakin, Heikki Saure. Saure sanoo että hänen epäuskonsa oli kovalla koetuksella hänen selvitellessään Anuirmeli Sallamo-Lavin kokemuksia henkimaailmassa kirjaa varten. Lukiessani tajuan mitä hän tarkoittaa.

Lueskelin muutaman vuoden aika ahkerasti rajatietokirjallisuutta ja yksi niiltä ajoilta saamani ajatus alkoi vahvistua tämän teoksen myötä. Nimittäin se että ei henkimaailmaa kannata pelätä. Henkisiä oppaita voi päinvastoin hyödyntää ja pyytää heiltä apua jos niin tahtoo. Voi pistää järjen, ennakkoluulot ja torjunnan sivuun ja antautua muuntuneen tietoisuuden tilaan. Lukekaa mitä kirjailija itse kertoo kokemuksestaan. Ehkä innostutte lukemaan hänen teoksensakin.

Kirjailija (Saure) välittää ja tulkitsee meille henkimaailman tulkitsijan (Anuirmelin) tarinan.

Lainaan muutaman rivin kirjasta:

"Kun uskalsin perehtyä henkimaailman ilmiöihin, aloin vähitellen tajuta että niissä ei ole mitään pelättävää. Todellinen kauhu on tässä maailmassa. Todellinen kauhu on sitä kun ystäväni isä jahtaa vaimoaan leipäveitsi kädessä." (Sivu 76)

8 comments:

 1. Anonymous5:33 pm

  Tässä maailmassa ja ihmisten touhuissa on ihan tarpeeksi huuhaata. Henkimaailmasta en tiedä mitä lienee ja onko sitä yleensä olemassa.
  Mielestäni huuhaa on rasittavaa energian ja ajatusten hukkaa jota yritän välttää.
  Kirja on varmaan mielenkiintoinen.
  Syntyy ainakin jonkinlaista keskustelua.
  T: Kaija

  ReplyDelete
 2. Niih. Peikkojakin on olemassa ihan oikeasti.

  ReplyDelete
 3. Minä haluan lukea tuon kirjan...
  kiitos kun toit sen esittelyyn..
  olen niin kiinnostunut..
  olenhan minä ja sinäkin henkiä..

  ReplyDelete
 4. Kaija: Mitään sellaista ei kannata tehdäkään minkä kokee ajanhukaksi. Kirjaa varten haastateltu Anuirmeli kertoo oppineensa saamaan apua ja energiaa tuosta elämänsä henkisestä puolesta, joten hänellä se toimii.

  Hän saa apua tämän maailman huuhaahan rajantakaisesta huuhaasta :D

  ReplyDelete
 5. Peikko: En uskoisi mutta pakko uskoa kun tunnen sinut!

  ReplyDelete
 6. Hanne: Minäkin alan kiinnostua enemmän ja enemmän noista henkisistä asioista jotka tulevat tutuiksi ja tunnetuiksi omassa elämässä... esimerkiksi työtä tehdessä FLOW-tilassa eli VIRTAUKSESSA... (wink, wink) hah haa :D

  ReplyDelete
 7. Mä olen itse ollut aina hyvin kyyninen ja joskus suhtautunut kaikenlaisiin henkimaailman juttuihin hiukan huvittuneesti ja ehkä ylimielisesti.

  Mutta olen kyllä huomannut, että niin ei kannata suhtautua yhtään mihinkään. Jos joku menee yli oman hilseen, niin se syy voi löytyä sieltä hilseen alta. ;)

  ReplyDelete
 8. Itkupilli: Täytyyhän meidän tietysti rajata asioita ja torjua sellaista minkä arvelemme haittaavan tai olevan turhaa... Siinä mielessä voi henkimaailman jättääkin sivuun. Jos se muita kiinnostaa suotakoon se heille
  ilman että ylimielisiksi heittäydymme.

  Noin olen ajatellut, mutta Anuirmeli Sallamo kertoilee niin asiallisesti ja luontevasti muuntuneen todellisuuden tai henkimaailman aistimisen asioista että alan melkein innostua :) Itsellekin on kieltämättä tapahtunut joitakin järjellä selittämättömiä juttuja.

  ReplyDelete