Saturday, March 19, 2011

Johan loppui koulukiusaaminenKiusaaminen loppui kun äiti heitti potkulaudan kiusaajan perheen talon ikkunaan. Pidempi versio stoorista täällä.


9 comments:

 1. Noin minäkin olisin varmaan tehnyt!!!

  ReplyDelete
 2. Hanne: Niinpä :)

  ReplyDelete
 3. Kaikki sympatiani on äidin puolella, vaikka olen sitä mieltä, että lapsen ja sitä kautta äidin tuska ei olisi saanut päästä noin pitkälle. Jos aikuinen hyppii toisen aikuisen päällä, siihen puututaan. Koulukiusaaminen tuntuu olevan vaikeampi asia hoitaa. Ja kiusaaja voi löytyä jopa koulussa vastuussa olevien aikuisten joukosta...

  Naarasleijona puolustaa poikasiaan, miksei siis ihminenkin.

  ReplyDelete
 4. Ainakin se välitti.

  ReplyDelete
 5. Noin en ehkä olisi kuitenkaan tehnyt. Ymmärrän silti äitiä ja kysyn: missä on pojan isä? Kahden on helpompi puolustaa lasta kuin äidin yksinään. Naisten välille usein pahimmat kärhämät syntyvätkin. Väkivalta ei ole ratkaisu väkivaltaan.

  ReplyDelete
 6. Luin jutun ja kyllä minullakin varmaan hermot menisi, jos joku jatkuvasti kiusaisi lastani. Tätini, päiväkodin johtaja, sylkäisi kerran yhtä poikaa naamaan, kun poika jatkuvasti syljeskeli minua. Nykyään tuosta joutuisi varmaan oikeuteen...

  ReplyDelete
 7. Anonymous9:03 pm

  Aivan oikein teki. Todella hienoa, että joku uskaltaa puolustaa lastaan.
  T: Kaija

  ReplyDelete
 8. Luin tuon jutun ja aika surullista siinä mielessä, että täytyy mennä äärimmäisyyksiin ennen kuin alkaa tapahtua. Mutta onneksi lopulta tapahtui! Potkukelkka ikkunassa on aika pieni hinta siitä, että lapsi uskaltaa taas mennä kouluun.

  ReplyDelete
 9. Kiitos kommenteistanne Verna, Isopeikko, Ellinoora, Helena, Kaija ja Elegia. Samansuuntaisia ajatuksiakuin teillä virtasi minunkin mielessäni edestakaisin ja paljon muuta.

  Kiusaamista on monenlaista (koulu, työpaikka, nettikiusaaminen, metelöivät naapurit jne. jne) ja yhteinen vaikeus niissä vaikuttaa olevan että kiusaamista ei millään tahdo saada loppumaan. Päinvastoin kiusaaminen useinkin pahenee ja uhrin sietokyky vähenee.

  Kunpa oikeassa elämässä olisi yhtä helppoa lopettaa kiusaaminen kuin blogeissa, eli moderointi vaan päälle ja häiriköitten kommentit roskikseen.

  ReplyDelete