Monday, November 02, 2009

Suosittelen KaaosteoriaaJos tykkäätte lukea lapsista ja perhe-elämästä ettekä ole vielä tutustuneet blogiin nimeltä Kaaosteoriaa käykääpä vilkaisemassa. Onko sen nimi enne vaikeuksista? Blogirullani ei näytä sen päivityksiä. Mitähän sille voisi tehdä? Sama ongelma on Bamiellan blogin kanssa. Sen nimi on Niin se menee... vai oliko se Näinhän se on...? Muistaisin tarkemmin jos näkisin se listallani. Hyvä blogi josta pidän joka tapauksessa.

Osaatteko neuvoa?

Jaa, mutta järkeilläänpä asiaa hiukan: Terapeutti neuvoo itseään ja toteaa että jo ongelmista PUHUMINEN auttaa. Kun on ulkoistanut ongelman sisästään, ikään kuin vapauttanut sen, siinä vapautuu itsekin. Ongelma on kutistunut pieneksi, helposti ratkaistavaksi. Noo - tiedä häntä uskonko omia höpötyksiäni vai en, mutta käväisinpä kuitenkin tässä välissä poistamassa Kaaosteorian rullastani ja pistämässä sen sinne uudelleen. Samalla pistin sinne Bamiellan blogin.

Toivotaan parasta! Jospa blogit pullahtavat ilmoille kun niiden pitäjät seuraavan kerran pistävät postauksen nettiin.


2 comments:

  1. Oho, menin ihan hämilleni tällaisesta mainostuksesta. Uskallankohan vielä päivittää blogiani, jokuhan voi nyt lukea sitä (niiden kahden uskollisen lisäksi, jotka ovat ilmaisseet itsensä). Ja olen melko varma, että blogirullaongelma on minun päässäni, ööh, siis blogissani - en vaan osaa korjata sitä :/

    Otin heti neuvostasi vaarin ja avauduin ongelmistani. Tuntuu jo paremmalta! =)

    ReplyDelete
  2. Nyt ainakin mun blogi päivittyy blogirullassa. Kiitos!

    ReplyDelete