Saturday, November 21, 2009

Lasten oikeudetLasten oikeuksien päivänä, tänä vuonna ja aina - muistakaamme pitää huolta lasten oikeuksista. Täältä voi katsoa videon.


4 comments:

 1. Hmm... onkohan oireellista, jos pitää vuoron perään nostaa aina jonkun ryhmän oikeudet esille? Onkohan oireellista jos puhutaan oikeuksista ilman velvollisuuksia?

  ReplyDelete
 2. Minkä ikäisenä ihmisellä alkaa olla velvollisuuksia? Ei kai vauvana? Missä iässä meidän velvollisuutemme alkavat? - Hyvä kysymys. En ole koskaan ajatellut.

  ReplyDelete
 3. No lasten kohdalla voi ainakin surutta puhua oikeuksista eikä velvollisuuksista. Kyllä se on aikuinen, jolla on velvollisuuksia lapsia kohtaan eikä toisinpäin. Niin paljon tehdään pahaa puolustuskyvyttömille lapsille ja miljoonat lapset kärsivät ympäri maailmaa aikuisten sodista, julmuuksista, itsekkyydestä... On todella oireellista, että lasten oikeuksista yleensä pitää puhua, koska niiden pitäisi olla kaikille itsestäänselvyys!

  Ja jos kuulostan vihaiselta, se johtuu siitä, että olen helvetin vihainen kaikesta siitä, mitä saan lukea lehdistä joka päivä.

  ReplyDelete
 4. Hyvä videopätkä!
  Toivon, että lasten asemaa saataisiin parannettua...
  mutta joissakin maissa..Sudan, Afganistan...tuskin onnistuu kovin kepeästi...kun ihmisiä kivitetään sen takia, että he pukeutuvat pitkiin housuihin...siis naiset..jne...

  ReplyDelete