Friday, October 22, 2010

Miten käyttäydyt kampaajalla/parturissa?Miten hyvin tunnette kampaajanne/parturinne? Puhutteko itsestänne? Ajankohtaisista asioista? Jutteletteko smool tookkia vai muutakin?

Minulla on aina tapana kysellä kampaajankin kuulumisia ja mielipiteitä eikä pelkästään itse olla äänessä. Hän kertoi viimeksi käydessäni että jotkut pitkään käyneet asiakkaat eivät sanallakaan kysy hänen kuulumisiaan. Tuntuu kalsealta. Itsekeskeiseltä. Lähimmäisestä piittaamattomalta.

Sain viimeksi lahjaksi shampoo- ja hoitoainenäytteen. Vein tuomisiksi firmani muistilehtiön. Kummallekin kampaajalle, en ainoastaan omalleni.

Joku saattaa haluta olla hiljaa ja vain lueskella lehtiä kun on parturintuolissa. Ei siinä mitään.


6 comments:

 1. Öh tuota..... Tunnen ehkä liiankin hyvin. Tällainen höpöttäjä puhelee kaikki omat asiansa kaikille ja siinä sivussa kyselee muidenkin kuulumiset. Juttukavereita ja puolituttuja on kaupunki pullollaan. :)

  ReplyDelete
 2. ANU: Entinen kampaajani käytti minua omana kuulijanaan ja yleisönään. Sanoi jopa kerran että ole hiljaa ja kuuntele nyt, kun oman mielipiteeni heitin "keskusteluun". :D

  ReplyDelete
 3. En ole moneen vuoteen käynyt kampaajalla....Helsingissä kävin ihan vieressä olevalla kampaajalla ehkä kerran vuodessa,ja aina kävimme läpi kuulumiset.Poikanikin kävi samassa paikassa tukkaansa lyhentämässä.

  ReplyDelete
 4. Yael: siinä säästääkin isot fyrkat jos ei käy kampaajalle! Minä käyn usean kerran vuodessa. Pitäisiköhän opetella omavaraisemmaksi?

  ReplyDelete
 5. Charlotta4:01 pm

  Tosi on, varmasti kampaajastakin on mukavaa, jos asiakas kyselee kuulumisia. Missä sitten kulkee raja sopivan, miellyttävän kiinnostuksen ja sopimattoman uteliaisuuden välillä? Aina välillä ihmettelen sitäkin.

  ReplyDelete
 6. CHARLOTTA: Kaipa tuossa kannattaa edetä varovasti tunnustellen, kohteliaisuussääntöjen mukaan. Eli siis ei ekoiksi sanoiksi töräytä Paljonkos saat palkkaa? :D

  ReplyDelete