Tuesday, May 13, 2008

TAAS PÄIVITTYY


Arkiterapeutti Kops päivittyy taas normaalisti. Otin Blogilistan infoon yhteyttä kun epäilin että ei päivittynyt. Tilanne korjattiin ja sain vastausmeilin asiasta. Kiitos.  

Blogilistan uudistuksessa pidän erityisesti siitä että blogikirjoituksista näytetään tekstin alkua eikä pelkkää blogin nimeä. Voi mennä tutkimaan itseä kiinnostavia kirjoituksia. Pelkkä blogin nimihän ei vielä paljon kerro.

Uudistus vaikuttaa lupaavalta.

8 comments:

 1. Mukava kuulla, että ihan kaikki eivät suhtaudu pelkästään nyreästi uudistukseen. Minusta yritys kehittää Blogilistaa on sinänsä positiivinen uutinen :)

  ReplyDelete
 2. Kari: Kävin lukemassa postauksesi aiheesta ja nyökkäilin hyväksyvästi. Kunhan alkukankeudesta päästään ja normaali muutosvastarinta jää taakse, ihmiset lakkaavat valittamasta. Tuskin kiittelevät, mutta nurisevat jostain muusta :D

  Se mitä tarvitaan on enemmän tukea ja kannustusta kehityshankkeille.

  ReplyDelete
 3. (oletko mukana pikku kilpailussani?)

  ReplyDelete
 4. Blogin nimihän kertoo paljon ;)

  ReplyDelete
 5. Hannele: En kilpaile jos suinkin voin välttää, joten vastaus on ei :) Onnittelut valtavasta kävijämäärästä!

  Blogin nimi - esim. Hanneles paradis - ei kerro mitä kukin postaus sisältää. Postauksen otsikkokaan ei välttämättä kerro mistä on kyse, mutta siihen saadaan nykään LISÄÄ muutama rivi tekstiä kunkin postauksen alusta. Mielestäni se on kehitystä ja parannus.

  ReplyDelete
 6. (kilpailu väärä sana)

  ReplyDelete
 7. eihä se ole kilpailuu, luulin vaa et olisit halunu kauniin kirjan Ruattist, englanniks

  ReplyDelete
 8. Äh, rakas blogikaverini, tylsää on kiirettä syyttää, mutta viime aikoina hyvä jos ehdin omat blogit päivittää... Ja tässä välissä oli se blogilistan uudistuskin ihmeteltäväksi.

  Nyt ihastelin muutaman sekunnin kaunista orvokkiasi, ja taas mentiiin.... ;)

  ReplyDelete