Saturday, May 10, 2008

SORKAT POIS SOHVALTA


Mikä ihme siinä on että amerikkalaisissa leffoissa ja sarjoissa, joita tuutista tutisee tuntitolkulla, hypitään aina sohvilla kengät jalassa? Tekevätkö amerikkalaiset samaa kodeissaankin?

Ilmankos joissakin pitkäaikaisissa sarjoissa sohvaa on vaihdettu. Seinfeldissä ainakin.

Sisäkengät, tossut, tohvelit, sukat... mitä vaan mutta meille ei tulla ulkokengillä sotkemaan!

3 comments:

 1. Näin tekevät. Ja pitävät epäkohteliaana jos joku yrittää kävellä heidän lattioillaan pelkissä sukissa. Se on niin rivoakin.

  Sängynkin päällä makoillaan selällään kengät jalassa, kenkien pohjat peitettä vasten. Ja ne oikeasti haluavat tehdä niin. Me taidamme olla vielä sen verran maanläheisiä että meillä on kengän pohjassa jotain jonkun peräpäästä tippunutta...

  ReplyDelete
 2. Isopeikko: Tosiaan, sängyn päällä makailuakin kengät jaloissa olen karmistuneena televisiosta katsellut.

  Erään kerran puutarhakutsuilla yksi tallusteli pihassamme paljain jaloin ja sen jälkeen meillä sisällä paljain jaloin keltaisilla matoilla... hmph! (Hän oli amerikkalainen; olkoon lieventävä asianhaara)

  ReplyDelete
 3. Minulla on Ukkokulta Ameriikan Ihmemaasta, eikä kyllä koskaan ole pistänyt kenkäisiä koparoitaan pöydälle, sängystä nyt puhumattakaan... kuulemma äiti jo lapsena opetti käytöstavoille. Lieneekö harvinainen jenkkiäiti, vai eikö kaikki telkkarista tuleva sittenkään ole totta...?

  ReplyDelete