Thursday, May 08, 2008

EI PITÄISI JUODA TYHJÄÄN PÄÄHÄNKuten jo aikaisemmasta postauksesta kävi ilmi, tulin lukeneeksi paikallislehdykkää, tai pariakin. Uutinen rattijuoposta joka rysäytti paritalon piha-aidan läpi autotallin seinään kiinnitti huomioni, koska se tapahtui melkein kotinurkilla. Otin kauppareissulle kameran mukaan, kun siis tosiaan se on näillä seutuvilla... Ei tarvinnut normaalireitistä ihan kilometriäkään poiketa. 

Rattijuopolle tuli poikkeama aiotusta reitistä kun menetti ajoneuvon hallinnan, törmäsi pihalla olleeseen henkilöautoon ja oma autonsa kiepsahti katolleen. Hän irrottautui turvavöistä ja yritti paeta paikalta, mutta sängyistään noussut väki otti 47-vuotiaan törmäilijän kiinni ja piti aloillaan poliisin saapumiseen asti.

Tämä aina ihmetyttää: Kuskin auto rusentui korjauskelvottomaksi mutta hän itse sai vain pienen haavan päähänsä. 

Alkoholilla on parantavia ja rentouttavia ominaisuuksia. Harmi vaan että haitat ovat niin massiiviset.

Ennen kaikkea ei pitäisi juoda tyhjään päähän.

5 comments:

 1. Eihän tyhjään päähän voi juoda kuin yhden hörpyn. Sen jälkeen siellä on jo höyryjä eikä se ole enää tyhjä.

  ReplyDelete
 2. Eipä niinkään, mutta juomme lasit tyhjiksi kumminkin. Jos tarjoilijalle sanomme "samanlaiset" se tuo meille kaksi tyhjää lasia.

  ReplyDelete
 3. Postauksessani Protestikausi on viittaus samaiseen tapahtumaan...

  ReplyDelete
 4. Olematon: Kävin lukemassa. Outoa että olin lukenut samaista postausta puoleen väliin mutta ilmeisesti joutunut kesken kaiken lähtemään... No nyt se on luettu ja totean että maailma on pieni. Samoilla kulmilla pyörimme :) Hyvä että sinulle ja perheelle ei tullut vahinkoa mainitun rattijuopon törttöilystä, eikä ketään ollut siinä autossa johon törttö törmäsi.

  Edelleenkään en saa kommentoitua muutamiin blogeihin. Siitä hiljaisuus, mutta käyn merkintöjäsi lukemassa.

  ReplyDelete
 5. Mun mummollani oli sanonta:
  "Hullua ja humalaista
  Jumalakin suojelee!"

  Eli heille ei usein satu mtn
  onnettomuuksissa...

  ReplyDelete