Tuesday, June 30, 2009

Töppäsinkö töppösissä?Ostin viime kesän alennusmyynneistä kahdet samanlaiset mutta eriväriset lenkkarit. Pari kuukautta olen tyytyväisenä tallustellut noilla vaaleilla, ja eilen ajattelin ottaa käyttöön nuo mustatkin. Tuntuivat puristavan hiukan. "Outoa, peräti outoa", ajattelin, ja muistin yhtä kesää Italiassa kun ystäväni Marjan kanssa menin kenkäkauppaan ja hänelle myytiin kumpaankin jalkaan erinumeroinen sandaali. Hetken käveltyään hän istahti suihkulähteen reunalle tutkimaan kenkien numeroita ja totesi virheen. Palasimme tuolloin liikkeeseen, hän lievästi ontuen, ja saimme asian korjatuksi.

Vaikka miten päin noita omia töppösiäni ryhdyn tutkimaan, en pääse ketään hutkimaan, ne kun ovat ihan samanlaiset tiedoiltaan, samaa merkkiä, kokoa 37... Ja silti nuo vaaleat ovat isommat. Pohjien mittaus sen paljastaa. Luulen että ehkä mahdollisesti pärjään vaihtamalla sukat ohuempiin. Pitää kokeilla.

Oli se loistava alennusmyynti: Osta kahdet kengät niin saat kolmannen parin ilmaiseksi. Juu. Tarinassa on varmasti opetus. En vaan ole varma mikä.

No comments:

Post a Comment