Tuesday, October 27, 2009

Kiittelen hyvistä kommenteistaHienoja monipuolisia kommentteja tuli edellä oleviin poikia pohtiviin lainauksiini. Hyvä tapa miettiä poikia on tietenkin verrata tyttöihin. Myös voi verrata poikia miehiin. Ja aina voimme verrata muita itseihimme. Vertaaminen ja punnitseminen tuottaa tulosta.

Pelastakaa pojat - teoksen lukeminen synnyttää lukemattomia ajatuksia. Ajatuksia voi lukea. Toisten ajatuksia kirjoista. Ja blogikommenteista. Saan yleensä äärettömän kiinnostavia kommentteja teksteihini, mistä olen iloinen. Kirjoitanhan itseäni lähellä olevista aiheista; oppimisesta, kasvatuksesta, ihmistuntemuksesta.

Pakko todeta että matkan varrella on joutunut kestämään muunkinlaisia kommentteja. Tietyt aiheet tuntuvat vetävän hyökkäyksiä puoleensa. Väärä sana sinne, harkitsematon lause tänne... ja eikös kohta vihainen tai pilkallinen melskaaminen ala. Anonyymisti, totta kai.

Kiitos, uudet ja vanhat blogikaverit. Viimeaikaiset kommentit ovat olleet suurenmoinen ilo. Asiaa, näkökulmia, omia kokemuksia ja tuntemuksia. Viiden lapsen äidiltä, armeijaelämää tuntevalta, opettajan ammatissa toimivilta, jne. Kunpa ehtisin vastata kaikille erikseen, mutta kun vuorokaudessa on vain 24 tuntia ja ruokatunti.

3 comments:

 1. Eika sinulta kirjoittaminen lopu!
  Joko luit Hesarin uutisen?
  Jos et, niin kay suomeksi blogissani ja
  mielellaan sano mita mielta sina olet!

  ReplyDelete
 2. BLOGItse: Kävin blogissasi jo aikaisemmin tänään ja tunsin suurta surua ja järkytystä. En halunnut tietää asiasta enempää.

  Olen mukana monessa missä yritetään auttaa ja suojella lapsia. Jotkut eivät näytä yhtään välittävän lasten sielunelämästä ja muusta elämästä.

  ReplyDelete
 3. Kiitos Rita tunnustuksesta!

  ReplyDelete