Friday, October 16, 2009

Taasko maailmanloppu tulossa?Jehovantodistajat ojensivat minulle pienen lehtisen. Sen etusivulla lukee: "Tuleeko tämä maailma säilymään?" Eivät taida olla erityisen positiivista porukkaa kun perinteenä on maailmanlopun ennustelu. Mutta kauniita ovat esitteensä ja lehdykkänsä. Sain kuulla että tapana on ottaa ensin valokuvia ja sitten tehdä niistä maalauksia. H-vetin hienoja!

7 comments:

 1. Arvaa mika tuli mieleen kun luin taman postauksesi. No miten ihmeessa jehovalaiset haluavat/uskaltavat tehda lapsia kun maailmanloppu on tulossa? Ei siis yhtaan jarkea!
  Vai olenko taas ymmartanyt vaarin?

  ReplyDelete
 2. BLOGitse: Selitys on varmaankin se että he pääsevät taivaaseen. - Hetkinen....

  Juu, kävin katsomassa kahta lehtistä jotka sain. Toisessa lukee: Haluaisitko tietää totuuden?"

  Parasta että menen lukemaan ne :)

  ReplyDelete
 3. no mika se totuus on?

  ReplyDelete
 4. Ups, mä en ole vieläkään lukenut sitä :D Tuli vastattavia viestejä, piti mennä suihkuun ... seli seli... Ja nyt teevesi kiehuu. Pitää siirtyä keittiöön. Vaan älähän hätäile, ne lehtiset ovat keittiön pöydällä odottamassa minua :)

  ReplyDelete
 5. Anonymous9:11 pm

  Hei!
  Tunnen monta jehovan todistaja perhettä. Aika monessa ei muuten ole lapsia tai ei ainakaan monta lasta. Mielessäni olen ihmetellyt sitä mutta en ole kysynyt miksi on niin. Ehkä joillakin on pelko, että lapsi ei rupeaisikaan jehovan todistajaksi. Jehovan todistajaäidin ja isän on varmaan hirveää ajatella, että lapsi ei pääsekään Jeesuksen hallitsemaan tuhatvuotiseen valtakuntaan vaan kuolee ja korpit nokkii ruumiin. Olen sivusta seurannut monenlaisia perhetilanteita ja taisteluja. Meikäläisen silmin nähtynä monesti hyvin julmaa ja tunteetonta touhua.

  Mitenkähän se tämän maailman oleminen on niissä lehdykäisissä kerrottu. Tai ovatko ne traktaatteja vai lehtiä? Miten vain.
  Minä olen joskus kuullut, että jehovan todistajien mielestä tämä maa sinänsä ei koskaan tuhoudu mutta syntinen elämä tuhoutuu. Siis syntiset ihmiset kuolevat ja korpit jne jne Oliko se sitten se harmagedon jolloin tämä muutos tapahtuu. No kuitenkin jäljelle jäävät valitut sitten jatkavat onnellisina ja autuaina elämäänsä.
  Muistan sellaisenkin oudon asian, että jotkut kaupunkia kiertäessään valitsivat parhaimpia taloja missä sitten mahdollisesti asuisivat kun tuhatvuotinen valtakunta on tullut ja alkuperäiset asukkaan eivät enää taloaan tarvitse. Tällaista jutustelua olen ihan omin korvin kuullut. Jehovan todistajissa on monenlaista porukkaa niin kuin muissakin seuroissa ja klubeissa.

  T: Kaija

  ReplyDelete
 6. otan vastaan jehovalaisten esitteitä milloin katolisten silmä välttää. ne kuvat on niin hienoja. silloin kun vielä asuin kotona juttelin joskus jehovalaisen kanssa joka tuli ovelle tarjoamaan lehtiä koska talossa ennen meitä oli asunut jehovalaisia. vaikutti ihan järkevältä tyypiltä ja lehdissä on usein esitetty kysymyksiä jotka panevat miettimään maailman tilaa jne. vaikkei samoja mielipiteitä jakaisikaan. mutta katoliset dissaa kaikkia muita uskontoja ja se on piirre tässä uskonnossa mistä en pidä ollenkaan. johtoportaasta tuleva suvaitsevaisuuskaan ei mene perille tavan pikkuporvarin kalloon.

  ReplyDelete
 7. BLOitse, KAIJA ja ILL:

  Kiitos kommenttikirjoituksistanne! Kovasti kiitollisena ja kiinnostuneena katselen. (Tai siis luen, mutta kun se ei ala k:lla, hahaa)

  ReplyDelete