Wednesday, April 02, 2008

HURRAA VALVONTAKAMERAT!


Ystäväperheen pojan pyörä varastettiin koulun pyöräparkista. Vahtimestarilta saivat valvontanauhan mistä näkyy kaksi kelmiä ensin pälyilemässä ympärilleen ja sitten nostamassa takapyörää ilmaan jotta saivat kuljetettua lukitun fillarin pois.

Halvatun varkaat! Hurraa valvontakamerat!

4 comments:

 1. Hyvä, että jäivät/jäävät kiinni!
  Nykyään saa olla tarkkana, ettei pyörä tai sen osia katoa.

  Eräältä entiseltä työtoverilta pöllittiin pyörästä takarengas keskellä päivää. Sekin kai kelpasi koko pyörän puutteessa (pyörää ei voinut viedä kokonaan, koska se oli eturenkaasta kiinni telineessä).

  ReplyDelete
 2. Rehellinen Suomen kansa alkaa olla yhä pienemmissä ympyröissä, pelkään... Jos siihen lasketaan ne jotka pöllivät työpaikalta kamaa, jääkö monta suomalaista jäljelle?

  ReplyDelete
 3. Mies korjaa aina kaikki irto-osat pois, kerran unohti sellaisen kuminauhan, jolla laukku kiinni, sekin varastettiin...

  Yks toinen kerta hän pudotti koko pyörälaukun, lompakoineen, lähti heti takaisin hakemaan. Kaikki kortit spärrättiin. Maanantaina soitettiin läheisestä koulusta, laukku oli ollut rappusilla koko viikonlpun, kukaan ei ollut koskenut, vaikka loppakossa sattui olemaa aika paljon rahaakin.

  ReplyDelete
 4. Hannele: Minäkin muistan tapauksen kun kerran luulin lukinneeni pyörän ja jätin sen lähiön juna-aseman telineeseen, sitten junalla Hesan keskustaan, illalla takaisin... oho, lukko oli auki, mutta ei ollut varkaita liikkunut. Helpotus.

  ReplyDelete