Wednesday, April 02, 2008

VOROT VÄIJYIVÄT


Pari luokkatoveriani interreilasi lukioaikana ja saapui Italiaan. He köyttivät kaikki tavaransa naruilla itseihinsä jotta niitä ei varastettaisi sillä aikaa kun he nukkuivat Milanon rautatieaseman lattialla.

Viimeisen päälle valveutuneita voroja väijyskeli ja käyskenteli ympäristössä, koskapa meikäläiset havaitsivat herätessään että narut oli katkottu ja kamerat ja muutamat muut kamat tiessään.

(Tapahtui oikeasti.)

5 comments:

 1. Olipa aikamoinen tapaus! mutta onneksi eivät sentään koko "pakettia" vieneet, vaan ainoastaan tavarat :)

  ReplyDelete
 2. Nyt saa aikuisillekin ostaa interreililiput, nuorena olin aina yhden vuoden liian vanha... Mies haluaa lähteä reissaileen kanssani :)

  ReplyDelete
 3. Cascas: "Pakettia" . hyvin keksitty :D Jos nämä kaverit olisivat olleet tyttöjä, olisi kenties ollut rusetitkin pakettien päällä... Hirveä ajatus että olisi herännyt kidnapattuna! Olet oikeassa; aina voisi olla pahemmin. Ja hyvä kun henki säilyi.

  Hannele: Interreilasin vähän parikymppisenä, mutta sittemmin tulin liian mukavuudenhaluiseksi. Matkustelu on aika rankkaa. Hassu ajatus että porukka aikuisia lähtisi interreilaamaan, mutta toisaalta mikäs siinä jos haluaa. Kyllähän kaikenikäiset menevät patikkamatkoillekin rinkat selässä.

  ReplyDelete
 4. Eläkeläiset ovat tuota käyttäneet hyväkseen kauan, interreilaavat täysillä.

  ReplyDelete
 5. Nukuin minäkin nuorena MIlanon rautatieasemalla. Yleensä laitoimme kaiken arvokkaan makuupussin jalkopäähän. Olimme realisteja ja emme arvokasta tavaraa raahanneet mukaan, halvat korviksetkin vain ja yksi pieni kamera mitä ei vorojen katsellessa jemmailtu. Italiassa kaverini heräsi yöllä junassa siihen kun joku hiipi loossiimme tuppo kädessä, ilmeisesti aikeissa nukuttaa meidät tai jotkut meistä eetterillä että varkaus onnistuisi helpommin. Onneksi kaverini heräsi. Italiaanot olisivat varmaan raiskanneet meidät, pitkåtukkaiset vaaleat nuoret naiset, ellei samassa vaunussa oli ollut italialainen nuori tyttö joka antoi kovalla äänellä poikien kuulla kunniansa näiden omalla äidinkielellä.

  ReplyDelete