Friday, April 11, 2008

KELMIT KURIIN


Tuttavien lapsen pyörä vietiin koulun pyöräparkista ja vorot tallentuivat valvontavideolle. Nauhalla ei ikävä kyllä näkynyt nimiä ja osoitteita, joten mistäs poliisit lähtisivät kelmejä jäljittämään?

Sama juttu nyt Tampereella missä muumipatsas on joutunut vandalismin kohteeksi.

Ne valvontanauhat pitäisi esittää televisiossa. Eiköhän alkaisi henkilöllisyydet selvitä! Käsiraudat ranteisiin ja junassa Siperiaan.

6 comments:

  1. Siperia olisi oikein noille kelmeille. Taitaa kuitenkin pyörävarkaus olla nykykäsityksen niin vähäinen rikos, ettei poliisi sellaista edes tosissaan tutki, ainakaan jos vorot eivät narahda itse teossa.

    ReplyDelete
  2. Niin eikä alaikäisiä varmaan Siperiaan lähetetäkään. Joskus kyseessä on typerä kolttonen eikä oikea rikollisuus. Tuossa ystäväperheeni kärsimässä vahingossa oli kyseessä kallis uusi fillari, joka oli ostettu edellisen, omasta pyöräkellarista viedyn tilalle.

    _________________________________________

    Suututtavia tuommoiset tapaukset missä julkisilla paikoilla tuhotaan veistoksia. Niissä on mukaan otettu järeät työkalutkin vartavasten. Muumipatsaan hajottaminen ilmeisesti näkyy valvontakamerassa. Näyttäisivätpä meillekin, tai pistäisivät kuvia lehtiin.

    ReplyDelete
  3. Anonymous6:55 pm

    Pikkasen auttaa kunnon lukot..

    ReplyDelete
  4. Erittäin hyvä oli kaverimme pyörän lukko. Nauhalta näkyi miten kaksi tyyppiä ensin pälyili ympärilleen, sitten lähti kuljettamaan fillaria takapyörä ilmassa...

    ReplyDelete
  5. Kyllä kelmi keinot keksii. Itse kiinnitän fillarin kiinni telineeseen, jos jätän sen jonnekin. Aina ei tietenkään ole telinetta tarjolla.

    ReplyDelete
  6. Joillekin on niinkin käynyt että palatessa fillari on edelleenkin pylvääseen kytkettynä, mutta takapyörä puuttuu... :(

    ReplyDelete