Thursday, April 24, 2008

SARJASSAMME TOKAISUJA JA TÖRÄYKSIÄ


Mitä hemmetin käytöstä se on että tullaan kyläilemään, ja kynnykseltä julistetaan itsetietoisen näköisinä, vartalon asento ja muu kehon kieli ylemmyyttä huokuen: "Kyllä huomaa että teillä ei ole lapsia!"

Mikä idiootti! Viimeinen kerta kun hänet meille kutsutaan ja vartavasten siivotaan ja tarjoiluja suunnitellaan  jotta naikkosella olisi mukavaa. Painukoon hemmettiin! Ei tarvitse odottaa että uudelleen kutsuttaisiin.

Eikä muuten ole kutsuttu. En edes muista kuka tuo älykääpiö oli menneisyydessämme. Hiivatin torvi.6 comments:

 1. No jopas oli mautonta. Mitähän mahtaisi itse olla mieltä, jos kylään mennessäsi tokaisit "kylläpä huomaa, että teillä on lapsia!"

  Koti on pyhä paikka, jokaisella omanlaisensa. Niin.

  ReplyDelete
 2. Elegia: En huomannut tuossa tekstissäni sanoa että tyyppi tarkoitti sitä että meillä oli siistiä. Mikä sika kun juuri häntä varten oltiin siivottu.

  Meidän koti sinänsä on sellainen jossa lapset viihtyvät eivätkä halua vierailun päätteeksi poistuakaan, hah hah.

  ReplyDelete
 3. Minä ymmärsin, Rita. :) Vastavetoni viittasi siihen, että miltä hänestä tuntuisi, jos vaikkapa hänellä on sotkuista ja sitä pitää ryhtyä kommentoimaan tuohon tyyliin. Vai onko se (siivottomuus) jokin hyve? :)

  ReplyDelete
 4. Tosi hyvä vertaus kun sanot että mitä jos minä töräyttäisin heille mennessäni leuka pystyssä "kyllä huomaa että teillä on lapsia":D

  Ei tuossa lausunnossa välttämättä mitään vikaa ole jos sen sanoo ihailevasti tai ystävällisesti, mutta se oli se itsetietoisuus ja ylemmyys joka minua harmittaa vielä jälkikäteen. Hassua että en yrityksistäni huolimatta ole pystynyt näinä vuosina muistamaan kuka se oli!

  ReplyDelete
 5. niinpä

  Maillä aina sekaista, halli täynnä enemmän kenkiä kuin kenkäkaupassa...

  ReplyDelete
 6. Usko tai älä, meilläkin on porstua täynnä kenkiä, vaikka meitä on vain kaksi! Ja lisää kaapissa :)

  ReplyDelete