Monday, April 28, 2008

UPS MITEN TÄSSÄ NÄIN KÄVI



Ystävä tulee huomenna kyläilemään. Olen varannut jääkaappiin ja hedelmäkoriin yhtä sun toista mukavaa meille. Erityisherkuksi ostin salmiakkisuklaan, mutta kuinkas kävikään? Muistin sen lounaan jälkeen, taitoin ihan vaan yhden rivin palasia jälkkäriksi - kohta toisen - ja hupsista, kaikki oli kadonnut! Voi porsaksen posket sentään mikä itsehillinnän puute. Äh. 

Onko kenellekään muulle käynyt näin?  


18 comments:

  1. Tuttu tilanne minullekin. Fazerina-suklaa on niin hyvää, että sitä on vaikea säästellä. Tuota salmiakkisuklaatakin olen maistanut ja aika herkkua sekin :)

    ReplyDelete
  2. Elegia: Sepä hyvä kuulla että sinullekin on käynyt noin. Ilmeisesti kannattaa ostaa suklaata mahdollisimman pieni määrä kotiin, koska se voi kaikki hupsahtaa huiviin :D

    Muuten, kirjoitin muutama päivä sitten sinulle pitkän kommentin siihen oluen laimentamispostaukseen, joka mielestäni oli erittäin mielenkiintoinen, mutta koko kommentti häipyi taivaan tuuliin! Sitä seuraavina päivinä huomasin että en päässyt kommentoimaan yhteen sun toiseen blogiin... Siis Bloggerin blogiin! Vuodatushan on aina tökkinyt mutta nyt Bloggerkin :(

    ReplyDelete
  3. Anonymous12:23 am

    voi, noin käy ihan yhtenään, kummallisesti karkit katoaa. Oiskohan jokin kotitonttu liikkeellä.

    ReplyDelete
  4. No jopas... Mikähän bloggeria vaivaa. Olen kyllä itsekin havainnut, että kommentoinnissa on ollut ongelmia aina välillä. Se muuten ärsyttää, kun kirjoittaa pitkät pätkät ja sitten kommentti vain katoaa - turhauttavaa :(

    ReplyDelete
  5. Lähteenmäki: Karkit katoaa, mutta toisinaan tapahtuu vastakkaisilmiö ja joku hauska uusi nimi tupsahtaa kommenttiboksiin :) Tervetuloa.

    Elegia; Pari kertaa saatoin tehdä niin että kopioin kommentin ja lähetin meiliosoitteeseeb, jos sellainen oli, mutta sinun tapauksessasi kävi niin että en havainnut kommentin haihtuneen... Hirveesti vaan ihmettelin mihin se oli kadonnut kun menin katsomaan olitko vastannut siihen. Katselin olinko vahingossa pistänyt sen väärään paikkaan jne :)

    ReplyDelete
  6. Toi on ihan törkeen hyvää suklaata. Piti ostaa, kun muistutit sen olemassaolosta :)

    ReplyDelete
  7. Olematon: Hirveä tuo mainoksen voima :) Juuri noin minullekin käy. Niin ja puhumattakaan lapsista! Me sentään olemme aikuisia... hah hah!

    ReplyDelete
  8. Äh, Olematon: yritin jättää blogiisi kommentin mutta ei tarttunut! Tässä se on, mikäli satut paikalle:

    "Yleensä kartan meemejä mutta tuo onpi niin hauskan tuntuinen että jos jää ylimääräistä aikaa johonkin väliin, tiedä vaikka tekaisisin..."

    ReplyDelete
  9. Tänään kävi juuri noin. Ajattelin syöväni jälkiruoaksi yhden rivin suklaata, mutta homma lähti rönsyilemään. Kaapissa olevat suklaat pitäisi piilottaa.

    ReplyDelete
  10. Minnuli: Olen entistä vakuuttuneempi että suklaat on parasta jättää ostamatta, tai ostaa niin vähän että ei tule hups-söin-kaiken ilmiötä:)

    ReplyDelete
  11. PS Minnuli; En onnistunut jättämään blogiisi kommenttia. Jotain on vikaa jossain - vai yrittääkö maailmankaikkeus kertoa että bloggaamista pitäisi vähentää?

    ReplyDelete
  12. Anonymous1:12 pm

    oh, salmikakkia ja laksitraa, thello

    ReplyDelete
  13. Anonymous2:10 pm

    Joskus otan palasen, en kaikkea - ja salmiakkisuklaa jää kyllä maistamatta.

    ReplyDelete
  14. Olen ollut huomaavinani että Fazer on keksinyt muitakin maustettuja suklaita, esimerkiksi chili-suklaan. Luulen että niillä on omat ystävänsä.

    ReplyDelete
  15. Tumma chili-suklaa on hyvää.

    ReplyDelete
  16. Sinulla on mahdollisuus lunastaa omantuntosi mukaan "Jack Honest'in" antinatsi merkki.

    http://jhonest.wordpress.com/2008/05/05/jack-honest-meemi-ansiomerkin-kanssa/

    ReplyDelete
  17. KIITOS Jack Honest :) Hieno juttu. Palaan...

    ReplyDelete