Tuesday, May 12, 2009

PLEASE KEEP HER GOING
PLEASE KEEP HER GOING

She marches for breast cancer.

Tämä nainen marssii rintasyövän puolesta. Lähetä hänet matkaan maailman ympäri, niin että hän pääsee perille. Tee se tukeaksesi kaikkia niitä naisia, jotka ovat sairastuneet tähän vakavaan tautiin. Hän kulkee maailman ympäri – Blogistaniassa! Lähetä hänet jatkamaan matkaa - paina copy-nappia nyt! Liitä kirjoitukseen ja julkaise! (En osaa laittaa häntä liikkumaan, sorry. Muiden blogeissa nainen kävelee.)

Tässä linkissä voit myös tukea rintasyöpään sairastuneita. Kun käyt klikkaamassa ja lukemassa mainoksia, mainostajat lahjoittavat rahaa rintasyövän ehkäisemistyöhön. Klikkaaminen on ilmaista. Sen voi tehdä kerran vuorokaudessa.

Click here, for free, and help breast cancer patients.

7 comments:

 1. Laitan seuraavaan postaukseen. Olen kyllä aikaisemminkin nähnyt tuon naisen kävelevän, mutten ole muistanut sitä linkittää. Hyvällä asialla ollaan!

  ReplyDelete
 2. Pitäisi varmaan tämä pistää omaankin blogiin, erityisesti koska olen riskiryhmässä ja lähisukulaisilla on rintasyöpä ollut.Mutta tämä taitaa olla jo niin monessa blogissa.Meninkin heti tuohon linkkiin klikkaamaan hyvän asian puolesta!

  ReplyDelete
 3. PAMI: Kauan oli minullakin varastossa ennen kuin sain aikaan tehdä tämä postauksen, mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan! Kiitos sinulle :)

  YAELIAN: Ei se mitään vaikka olisi miten monissa blogissa, postauksethan häviävät näkyvistä usein jo seuraavana päivänä.

  Kiva että klikkasit. Siitä on ihan oikeaa hyötyä koska klikatuilla rahoilla kustannetaan mammografeja. Ai joo, en ole itsekään vielä tänään klikannut!! Nyt mentiin :D

  ReplyDelete
 4. Laitoin blogiini, mutta kaivoin Annelta, jossa sen olinkin aikaisemmin nähnyt (jostain kautta hänen blogiinsa olin eksynyt), kävelevän naisen. Näköjään kuva on kopioitava suoraan blogista toiseen, jos tallentaa ensin omalle koneelle, hän ei kävele.

  ReplyDelete
 5. PAMI: Ahaa! Kiitos tiedosta! Nyt kun vielä keksin miten siirrän suoraan blogista toiseen ) Pitää vaivata päätä...

  ReplyDelete
 6. Anonymous7:59 pm

  Minulla kun ei ole mitään sivuja jotta voisin liittää täti Monikaa marssille mutta ensi tilistäni ostan vaaleanpunaisen lehtiharavan. Ja taisi siinä paketissa olla jokin muukin puutarhanhoitoväline.
  Porukassa mukana!
  Kaija

  ReplyDelete
 7. KAIJA: Tuon alempana tarjoamani linkin voit ottaa sähköpostiisi ja klikata joka päivä. Siitä karttuu rahaa jolla kustannetaan mammogrammeja.

  ReplyDelete