Monday, October 06, 2008

Mikä eläin olisit?
Hah, olin orava tässä testissä. Mikä eläin olisit? Pääsääntöisesti en osaa vastata testikysymyksiin. Jos niissä on valittavana kohdat a, b, c ja d, olen usein sitä mieltä että puuttuu kohta e joka kuvaisi minua. Vastasin siitä huolimatta ja päädyin oravaksi.

6 comments:

 1. No menin heti tekemään testin, ja tosiaan, ei ollut ihan helppo annetuista vaihtoehdoista valita. Siksi olikin yllättynyt tuloksesta:

  //Olet susi! Sosiaalisuus ja vaatimattomuus ovat parhaita puoliasi. Toisaalta jotkut saattavat pitää käytöstäsi joskus arvaamattomana ja pelottavana. Olet kova puhumaan ja viihdyt hyvin missä vain, kunhan sinulla on seuraa. //

  Tuo kuvaus pitää yllättävän hyvin paikkaansa. ;)

  ReplyDelete
 2. urogallus9:58 pm

  Hähä. Rotta.

  ReplyDelete
 3. Muuten oli kohtalaisen helppo löytää oma vastaus, mutta maiseman kohdalla menin lukkoon. En löytänyt merta mistään! :o

  Ehkäpä se saaristo on tarpeeksi lähellä...

  Täällä toinen susi... grauh! :D Tunnistin itseni, miten se noin hyvin osuikin kohdalleen. Vai onkohan niin, että mikä tahansa voisi jollain tapaa osua minuun..?

  ReplyDelete
 4. Jos testiin lähtee vastailemaan, ei saa valittaa e-vaihtoehdon puutosta.

  Olen karhu: Ulkoiselta olemukseltasi saatat olla hyvin sympaattinen, mutta tarvittaessa osaat hurjistua. Olet elämän rennosti ottava ja mielipuuhaasi onkin nukkuminen.

  Eikä pidä paikkansa, sillä vastauksissani tosiaankin vältin tuota nukkumista..

  ReplyDelete
 5. ITKUPILLI: (Heh, aloin vahingossa kirjoittaa TIKU... Halusiko alitajuntani niputtaa sinutkin oravaksi: Tiku ja Taku? :)

  Uljasta päästä sudeksi. Ei tuommoinen testi välttämättä pelkkää hölmöilyä ja viihdettä ole, pääseehän siinä ainakin itse kääntelemään mielessään omaa luonnettaan ja taipumuksiaan, ja vähän miettimään eläinpsykologiaakin.

  UROGALLUS: Iik, rotta. Toivottavasti et joudu laboratoriokokeisiin! Psykologit tietävät että rottatutkimukset ovat valottaneet erittäin suuressa määrin ihmisenkin käyttäytymistä.

  ZAHIRLIFE: Muistaakseni siinä kohdassa minäkin olisi kaivannut jotain itselleni sopivampaa. Meri ei ole minun elementtini, mieluummin järvi, joki tai lampi.

  Ehkä tosiaan on niin että mikä tahansa vastaus olisi jollain tapaa sopinut meistä jokaiselle, jopa rotta :)

  HANNELE: Jos testiin EI vastaa, ei saa valittaa puuttumista. Jos testiin vastaa, ja toteaa puuttumisen, silloin toden totta SAA valittaa, eli osoittaa epäkohdan. Eivät testit täydellisiä ole. Kuten itsekin tuloksestasi huomasit :) "Olet elämän rennosti ottava" sopii siihen kuvaan mikä minulla on sinusta, mutta ei tuo nukkumiskohta.

  ReplyDelete
 6. juu, tavallan olet oikessa, mutta ajattelin, että onpa uskallettava vastata :)

  ReplyDelete