Thursday, April 30, 2009

Ihana pehmosiiliJo vuosia mieheni on ostanut Syöpäyhdistyksen pehmoeläimiä. Niillä on melkoisesti hinta, ja uusi elukka ilmestyy pari kertaa vuodessa. Mies tuli siili kainalossa kotiin ja totesi että oli aikonut sanoa että jättää pehmon ostamisen väliin mutta kun kuuli että se oli siili, oli pakko ostaa. 

Joo, ei siinä mitään, mutta eläinrakas heppuni on raportoinut samaa jo moneen kertaan. "...kun kuulin että se oli karhu/kettu/tiikeri...jne".  

Pistämme niitä joulun alla Pelastusarmeijan pataan porisemaan. Paitsi ne joista emme henno vielä luopua.9 comments:

 1. Ihana pehmolelu ja suloinen pehmomies sinulle siellä, kun heltyy ostamaan näitä:)

  ReplyDelete
 2. Hih - niin on :)

  ReplyDelete
 3. Loistava idea - ostaa syöpäyhdistykseltä ja lahjoittaa varattomien perheiden lapsille. Kelpo mies!

  ReplyDelete
 4. Minun 15 v. poikanikin tykkää aivan mahdottomasti pehmoleluista. Viime vuonna luovutti kyllä osan jo pois huoneestaan. On kuulemma jo sen verran iso mies! Mutta vielä muutama sinne jäi. Pehmolelut on ihania. Minä en luovu niistä, vaan säilön ne aittaan tai leikkimökkiin. Jostain kumman syystä muista tavaroista hennon luopua, mutta lasten lelut on säästössä!

  ReplyDelete
 5. ANNIE: Kelpo miekkonen on :) Olisikohan saanut vaimolta vaikutteita, vai päinvastoin?

  PAMI: Tosi mies tykkää pehmoleluista, kukista ja lapsista. Voi tulla joku välivaihe jolloin luulee että pitää miehistyä ilman pehmoilua. Ehkä sekin on tarpeen itsensä löytämiseen.

  Lelut on kivoja, ja voit tarvittaessa perustella sillä että säästät lapsivieraille tai tuleville lapsenlapsille. Meillä on leluja joilla pikkuvieraat saavat leikkiä. Pidän niistä itsekin :)

  ReplyDelete
 6. Minulle tuli mieleen siittä porisemisesta siilipata tai kettuhöystö!
  Mää oon vähä tämmönen :)

  ReplyDelete
 7. ARJAANNELI: Sillipata on takuulla herkullista kunhan ruotii piikit pois :)

  ReplyDelete
 8. Anonymous4:02 pm

  Hei, mahtaako noita siilejä saada vielä jostakin?!?!?!!? Tuo olisi täydellinen siihen tarkoitukseen mihin sellaisen tarvitsisin. Niin söpö ja halittavan näköinen!!! Vastatkaa ihmeessä jos on mitään tietoa!

  ReplyDelete
 9. Ota yhteyttä Syöpäyhdistykseen joka myy noita pehmoeläimiä. Nuo ovat laadukkaita ja ihania, tosin myös hintavia.

  ReplyDelete