Saturday, June 16, 2007

MURHA VAI PUUROA TOSSUIHIN?

.

Bloggarikaveri VIRTASKA oli katsellut Miss Marplea televisiosta ja miettinyt aviopuolison murhaamista. En jostain syystä pääse kommentoimaan hänen blogiaan joten kommentoin tässä muutaman vuoden takaisen muiston avulla.

Eräs ystäväni harmitteli miestään joka jätti aina lenkkikenkkänsä keskelle heidän pienen eteisensä lattiaa tien tukkeeksi. Sanoin että täytäpä pojan tossut puurolla ja katso mitä tapahtuu. Nauroimme niin älyttömästi tuolle ajatukselle että ystäväni harmistus haihtui taivaan tuuliiin eikä tarvinnutkaan enää murhata puolisoa vaikka se ensin tuntui ainoalta vaihtoehdolta. Hah hah!

Ellen ehdi kirjoitella blogiin viikonloppuna, kieltenopen blogistani löytyy muuta luettavaa. Trevlig helg! Bon weekend! RITA
.

4 comments:

 1. Voih. Minkähänlaisen massamurhan hän suorittaisi meidän huushollin nähdessään. 4 lasta + mies = Lukematon määrä kenkiä aivan väärissä paikoissa. Yksi on olohuoneen lattialla (pariton tietenkin), monta keskellä eteistä, pari lähimmässä huoneessa, nekin jotka ovat naulakon alla, on vain potkittu sinne...

  Toivottavasti vaimoni ei lue tätä blogia... joku kerta vielä jonkun vaipan sisältö saattaisi päätyä minun kenkääni.

  ReplyDelete
 2. Hih ja huh,

  Näkisitpä mikä määrä pelkästään minulla on kenkiä! Ne ovat siisteissä riveissä telineissä, eteisessä ja kaapeissa.

  Pistäpä varmuuden vuoksi rakkausviesti vaimon kenkään niin pysyy hyvällä tuulella :)

  ReplyDelete
 3. Pienet on murheet, jos lenkkikengät keskellä eteisen lattiaa vie mielenrauhan?

  ReplyDelete
 4. Entäs siinä vaiheessa, kun ei pääse enää sisään rattaiden kanssa? Noin meinaa meillä aina silloin tällöin. (Ok. Barrikaadissa on myös pari takkia, hiekkalelut, nukke, koulureppuja, ...) Missä vaiheessa pitkin olevat kengät muuttuvat sellaiseksi kasaksi, että ne saavat aiheuttaa mielenrauhan menetystä?

  Ja annanpa vaimoni lukea tuon postauksesi Rita. :)

  ReplyDelete