Thursday, June 07, 2007

POIS SYRJINTÄ JA SORTOVALTA

.

Aita. Kotirauhan symboli vai apartheidin?

Tervetuloa meidän kotiin. Tervetuloa maahamme. Onpa täysi bussi, mutta istukaa tähän, rouva, tässä on vapaa paikka.

Uskomaton ajatus että Afrikan amerikkalaiset määrättiin aikanaan USA:ssa istumaan bussin takaosassa. Yksi värillinen nainen päätti uhmata kieltoa ja istui etuosaan. Siitä alkoi joukkoliike oikeuksien saamiseksi.

Venäjällä järjestettiin pieni mielenosoitus gay-oikeuksien puolesta. Televisio näytti ihmisjoukkoa. Sieltä pamahti nyrkki yhden gayn kasvoihin. Jaa että miten kauan sitten? Muutama viikko sitten. Vähemmistöjen sortajia riittää.

Kiitos ja kunnia ihmisoikeusaktivisteille, sortajien vastustajille. Loppukoon kaikenlainen apartheid-politiikka, vainot, sortaminen, uhrien syyllistäminen. Oikeat rikolliset vankilaan eikä ihmisoikeuksia ajavat yksilöt. Kukistettaoon tyrannit, diktaattorit, riistäjät, sotahullut, naistenhakkaajat, toisten alistajat ja kiusaajat. Hirviöt päivänvaloon kutistumaan ja kuolemaan.
.

2 comments:

  1. Eikös rikollisetkin ole yhdenlainen vähemmistö, joka ei oikein tiedä miten käyttäytyä tässä yhteiskunnassa? Miksi ne pitää laittaa aidan taa? Miksi ei muita? Muut taitavat mennä vapaehtoisesti, luulen, en tietenkään tiedä.

    ReplyDelete
  2. Ihmiset pystyttävät kaikenlaisia aitoja. Sitten on toisia jotka repivät raja-aitoja ja integroivat niin maan perusteellisesti.

    Rikollisten rajaaminen ei ole ihan helppoa, muuten.

    Sama täällä, "luulen, en tietenkään tiedä", mitä sitten kirjoittelenkaan :)

    ReplyDelete