Monday, June 18, 2007

VALMIIKSI TANSSILATTIALLA

,

Positiivareitten meilissä oli tämä Aamun ajatus

"Tilaisuus hakee tanssiin vain hänet,
joka on jo valmiiksi tanssilattialla."

Paljolti on elämässä kyse siitä onko oikeassa paikassa oikeaan aikaan, ja hakeutuuko itse sopiviin tilanteisiin, pistääkö itsensä likoon, tarjoaako apuaan, ottaako riskejä, avaako suunsa.

Mutta sitten toisaalta... Hetkonen sano Makkonen. En kai minä tanssilattialle mene odottelemaan että haetaan tanssiin? Kuka sieltä tulee hakemaan?

Pitää kai vielä tämä hyvän eämän resepti apteekkiin, jos siellä saisivat selvää.
.

8 comments:

 1. Sinunko penkistäsi?
  kerro mikä on tämä kaunotar nimeltään?

  ReplyDelete
 2. Ihana kaunottaremme on Johnson's geranium, tiesi eräs englantilainen ystävämme kertoa, mutta suomeksi en tiedä, paitsi että joku kurjenpolvi se on. Meillä on myös luonnonkukka metsäkurjenpolvi pihassa sekä joku muu kurjenpolvi... Täytyykin alkaa kysellä puutarhablogien pitäjiltä tarkempia nimitietoja.

  ReplyDelete
 3. Tereh!
  Noh, jospa tämä oli kuvaannollinen ilmaus, tämä, että pitäisi olla jo tanssilattialla, jos meinaa päästää danzuun. Mielessään siis valmis....:-)

  Tuli vaan mieleen ne kerrat, kun vähän oudompi kipale kutsuu, mutta meno tyssää siihen, kun ei ole valmis sellaiseen, jota ei tunne hallitsevansa. Nykyisin ei oikein muu enää niin vedäkään kuin vain samba ja muut latinorytmit.

  ReplyDelete
 4. Hei M

  Luulen että tuossa tarkoitettiin että pitää olla tanssipaikalla, valmiina tulemaan haetuksi tai hakemaan. Idea on kyllä ihan hyvä, mutta proosallinen ihmismieli alkaa takertua sanoihin.

  Jee, kaikki lattarirytmit pistävät minun jalkani liikkeelle ja muu kroppa seuraa perässä. Salsa on suosikkitanssini, mutta samba, cha cha, son, rumba ja muut kelpaavat myös. :)

  ReplyDelete
 5. Nyt soi mielessäni vain kreikkalaiset tanssit ja rytmi, mutta kyllä latino voittaa vähitellen. Ehkäpä koska sitä kuulee enemmän.
  Mutta nyt on kesä ja heinäkuussa Mantamyrskyssä haetaan taas miehiä tanssimaan. Niitä, jotka ovat jo valmiina tanssilattialla.

  ReplyDelete
 6. "Mantamyrskyssä"? Kuulostaa naistentansseilta. Niissä eivät hämäläiset pärjää :)

  ReplyDelete
 7. Niin, ja sen paikan valitsee ihan itse..

  P.S.
  Ikänä en ole istunut nurkassa ja odottanut ;)

  ReplyDelete
 8. Kun on hyvä haku ei tarvitse kauan istua nurkassa :)

  ReplyDelete