Wednesday, September 10, 2008

Humanistihippulat ja muut tyhjäntoimittajatNyt tuli meille humanisteille ja psykologian parissa työskenteleville satikutia bluffiblogin kirjoituksessa. Vaikka meikäläistäkin siinä hutkittiin, nauroin niin makeasti että melkein putosin tuolilta ja vierin kellarin rappusia alas. Kantavana ideana tekstissä on että todellisia tuloksia yhteiskunnassa saavat aikaan insinöörit ja nörtit. Kirjoittaja kysyy: "Mitä ovat humanistit, psykologit, filosofit ja teologit ynnä muut tyhjäntoimittajat aikaansaanet?" ja vastaa "Eivät mitään."

Mitä herkullisimpia sanoja: "humanistihippulat", "humanistihörhöt" ja "humanistilällykät" - hah hah. Kylkiäni pidellen nauran.

Kuvassa: Terapeutti ja asiakas aikovat juoda teetä ja puhua tyhjää.

tai: Sielunpaimen on kutsunut seurakuntalaisen teelle ja he aikovat puhua rippikoulusta.

tai: Kahden filosofin illanvietto... 

mutta joka tapauksessa hyödytöntä höpinää. Mitäpä me ihmistieteilijät yhteiskunnassa ja miesten maailmassa aikaan saisimme?6 comments:

 1. Olisikohan leuhkaa olla insinöörinörtti...

  ReplyDelete
 2. Tulin tänne siksi, että Komposti oli sitä mieltä, että tänne kannattaa tulla. Kiva sohva, teetäkin. Upeaa. Mistä ryhmä koostuu? Onko toinen "huone" jossa haluatte "istua" vai saako sohvaasi istahtaa? (en voi pitkiä tarinoita, perheeni IRL alkaa jo kirota kun istun nettiin; heitä se ei naurata).

  Men en liten stund.

  ReplyDelete
 3. No, juu: päivää!

  Hmm. Viisasta puhetta. Totta. Taitaahan se tosiaankin olla just niin, etteivät ajattelijat juuri mitään tässä maailmassa ole aikaan saaneet eivätkä saa. Ajatellaan nyt vaikka kirjailijoitakin, noita jonninjoutavia hurupäitä....että kyllähän se varmaankin niin menee, että insinööri vaan sinne ja toinen tänne, niin hyvin menee meillä kaikilla kaikin puolin. Joo-o.

  ReplyDelete
 4. Mua kanssa nauratti noi sanat, ne on niin hulppeita. Ei muuta tällä kertaan, kiitos hauskasta tee- ja nauruhetkestä! ;)

  ReplyDelete
 5. Isopeikko: Onhan se jotenkin kunnioutusta herättävää, sen myönnän :)

  Homo Garrulus: Kompostia kannattaa kuunnella, Sen olen huomannut jo kauan sitten :)

  En liten stund kerrallaan, siinäpä onnistumisen salaisuus!

  Miimi: Ja kaikkihan me tiedämme että mikään ei ole niin viisas kuin insinööri. Paitsi toinen insinööri :)

  Itkupilli; Heh, varsinkin "humanistihippulat" riemastutti :D

  ReplyDelete
 6. ninni9:00 pm

  :D

  Mukavan näköinen teehetki. Keitä he olivatkaan, tuskin he mitään yt-neuvotteluja (tai muuta pelottavaa) pitivät :)

  ReplyDelete