Sunday, September 07, 2008

Miehistä ei ole muuta iloa kuin harmiaMitäs harjoja nuo ovat? 

Niille naisille jotka pitävät tapanaan miessukukuntaa haukkua ja halventaa, julistaen että miehistä ei ole muuta iloa kuin harmia, kerron että kävelylenkiltä palatessani, sunnuntaiaamuna varttia vaille 9, rakas puolisoni oli imuroinut, ja oli juuri moppaamassa lattioita. 

Ei voi kun parempaa pyytää!

7 comments:

 1. Onnea, sinulla on jotain sellaista, jota ei millään rahalla tai muullakaan mammonalla saa! Tuosta voi päätellä, että olet ihana vaimo!

  Onnellisinta elämässä on jakaa se ihanan puolison kanssa.

  Minulla on mies, joka kohtelee mua kuin prinsessaa, mutta niin minäkin kohtelen häntä ihanasti ja molemmat jaksetaan olla kiitollisia onnestamme joka ikinen päivä.

  On turha odottaa miehiltä mitään ihmeellistä käytöstä, jos on kiitollisuuden sijasta aina poraamassa jotain. Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.

  ReplyDelete
 2. Itkupilli: Miten noin kivalla ja viisaalla naisella on nimimerkkinä Itkupilli, hehe? :D Vai kuvastaako se myötätuntoa ja liikutusta?

  Tuo metsään huutelun periaate toteutuu elämässä erittäin suurella todennäköisyydellä. Outoa että kaikki kansa ei ole sitä käsittänyt ja omakseen ottanut.

  (Heh, mies on silittämässä:) Parasta minunkin mennä kotitöihin. Kaksin niitä onkin kivempi tehdä kuin yksin.)

  ReplyDelete
 3. Ihana kirjoitus ja kommentit!

  Minäkin ylistän miestä, mutta en tällä kertaa omaani.

  Sattui viime kesänä pyörälenkillä niin, että ketjut putosivat paikoiltaan. Meni siinä sormi suuhun ja tutkin tuhoa. En saanut ketjuja paikoilleen itse, mutta kas vain - viereisen talon pihalla oli mies koiransa ja poikansa kanssa.

  Mies huuteli onko minulla ongelmia pyörän kanssa ja kerroin, että on. Mies pyysi tuomaan fillarin pihalle ja lupasi katsoa sitä. Kiitollisena otin avun vastaan, mies sai ketjut paikoilleen ja kiitin vuolaasti!

  Se oikeasti pelasti päiväni ja pyörälenkkini :)

  ReplyDelete
 4. Mulla on tapana sanoa, et saa sellaset lapset ja sellasen miehen kuin ansaitsee :)

  ReplyDelete
 5. Elegia: Aivan fantastinen kertomus, ja alleviivaa sitä käsitystäni että miehet ovat loistavia heppuja. Kun vaan naiset tajuaisivat kannustaa heitä saavutuksiin ja hyviin tekoihin eivätkä jättäisi kiittelemättä tai haukkumatta.

  Olen miettinyt laitanko sinut Kopsin kammariin kieppumaan vai Ritan rullan rundiin. Ehkäpä kuulut enemmän tänne Kopsulaan :)

  Hannele: Just det! Amen.

  Olen katsellut ja kuunnellut lukuisia naisia/miehiä jotka moittivat puolisoa ja lapsia naama rusetilla eivätkä käsitä että heistä itseistään se lähtee millainen on tunnelma tuvassa.

  ReplyDelete
 6. Totta, Rita, ja minusta oli ihana huomata, että apua kyllä saa. Eniten ilahdutti tietenkin se, että sitä oikein tarjottiin. Todennäköisesti olisi muussa tapauksessa joutunut pyytämään joltakin apua.

  Kiva päästä kopsulaan! Minäkin aion laittaa nuo seuraamani blogit rullaamaan (eilen tajusin, miten se tehdään) ja heitänpä sinne sinutkin – kahtena kappaleena ;)

  ReplyDelete
 7. Elegia: Taas kerran kommenttisi saa minut mietteisiin; tällä kertaa tajuntaani iski ajatuksesi että nimenomaan avun TARJOAMINEN ilahdutti. Totta! Ei se olisi yhtä hieno asia jos olisi ensin apua pyytänyt ja sitten sitä saanut.

  KopsRita kiittää kunniasta kieppua kahtena kappaleena :D Kauheasti kiitoksia.

  ReplyDelete