Thursday, February 19, 2009

Vahingosta ei aina viisastuUps - piti poistaa yksi blogi rullasta. Poistin vahingossa koko rullan. Äh! Ruma sana!

Ei muuten mitään mutta ei ollut eka kerta... Luulisi vanhan koiran oppivan temppuja ja luulisi että vahingosta viisastuisi.

9 comments:

 1. Maailma on täynnä mahdollisuuksia :)

  ReplyDelete
 2. Ja kaikissa töppäyksissä on aina mahdollisuus oppia uutta ja muuttaa suuntaa :)

  ReplyDelete
 3. Outs! Toivottavasti se ei ollut tuo minun Ajan virrassa-blogin Poika-postaus, jonka halusit pois? Minä nimittäin halusin sen pois, siinä oli kuva, mutta blogini ei suostunut sitä avaamaan, enkä saanut sitä linkiksikään, vaikka yritin jutun lomaan. Laitoin tämän vuoksi postia palveluntarjoajalle ja nyt minulla onkin paremmat työkalut, mutta - KÄÄK! Se tyhjä "Poika"-postaus näkyy sinun rullassasi!

  Sorry, ihmeelliset ovat ATK:n tiet.

  ReplyDelete
 4. KIVI: En sitä yrittänyt poistaa, enkä ollut sitä vielä ehtinyt lukeakaan. Työkuormaa ollut viime aikoina. Isä-postauksen olen lukenut mutta en halunnut kommentoida, kunnioituksesta se henkilökohtaisuutta kohtaan. Hieno kirjoitus.

  Laitoin nyt muutaman blogin takaisin rullaan, pistän lisää kun ehdin. Juuri töppöykseni aikaan muuttivat Blogilistaakin... Tässä ei kohta löydä enää omiakaan blogeja, saati sitten että muiden.

  ReplyDelete
 5. Minusta tuntuu että minunkin hiirisormeni alkaa elää ihan omaa elämäänsä. Tänään klikkasi poista-nappia vaikka ihan muualla piti...auts!

  ReplyDelete
 6. Se on hirveä tunne kun on tehnyt jotain peruuttamatonta. Siinähän sitten haavi auki manailee nopeuttaan :(

  ReplyDelete
 7. Entäs jos viisastummekin vahingossa. Minulle on käynyt niin monta kertaa :)

  Annan sinulle luvan mokailla, vaikka itselleni en aina annakaan, hih.

  ReplyDelete
 8. Minulta hävisi kaikki vanhat osoitteet, yhtä tyttöä en tavannut messuilla, kun en siitä tiennyt.
  Yritithän opettaa, että ei saisi monesti pudota kaivoon, humps ja kops!

  ReplyDelete
 9. KATJA: Hyvin sanottu. Sama on minulle tapahtunut lukemattomia kertoja :) Minä annan kyllä muille ja itselleni luvan mokailla, mutta itseltäni ja oppilailta vaadin että yritämme oppia virheistä.

  HANNELE: Heh, kaivopostaukseni perimmäinen ajatus oli että yritän kaikin voimin estää itseäni joutumasta tilanteeseen josta ei ole ulospääsyä. Blogirullan häviäminen ei ollut paha tilanne koska saan blogit palautetuiksi. Tuo sinun tilanteesi kuulostaa huonommalta ellet saanut niitä osoitteita takaisin.

  Blogirullan häviämisessä kävi oikeastaan hyvin, koska tajusin että minulle on monia blogeja sekä rullissa että Bloggerin listalla. Saan hommaa yksinkertaistettua kunhan ehdin tarkemmin katsastaa. Tämä ei ollut kaivoon humpsahtaminen, hih hei!

  ReplyDelete