Friday, July 13, 2007

HYVÄ LEPO

.

Uudet sängyt juuri kotiin toimitettuina ja koottuina.

Olipa mukava nukkua! Yöunet vaikuttavat oloon ja energiaan koko seuraavan päivän. Omaan mukavuuteen kannattaa panostaa. Kunkin hyvästä olosta riippuu hänen läheistensäkin olo, työpäivän tuottavuus, terveys.

Vanha sanonta "noussut väärällä jalalla sängystä" pitää paikkansa kuten monet muutkin vanhat sanonnat. Siinäpä ehkä syy naapuruston sitruunanaamoihin?

Muistakaa myös oikeat työasennot ja ergonomia. Kyllä siinä otsarypyt siliävät ilman silitysrautaa, ja sitruunat käytämme limunaadiin ja drinkkien virkistämiseen.
.

5 comments:

 1. Onnea uusille sängyille, oikeita työasentoja olen aina ajatellut, eikä mikään paikka kolota, olen hyvä rentoutumaan..

  ReplyDelete
 2. Hienoa ellei kolota! Minulla on diagnostisoitu jännitysniska jo kauan sitten. Pitää aina erikseen venytellä ja rentouttaa.

  - Tiedätkö miksi sanotaan päälle 40-vuotiasta ihmistä jolla mikään paikka ei kolota aamulla herätessä?

  - Kuolleeksi :D

  ReplyDelete
 3. :)

  Äitin niskanivelet kolottaa, lämpö auttaa. Aurinko.

  ReplyDelete
 4. Charlotta2:31 pm

  Lomalla nukuin yhdeksän tunnin yöunia, nyt töihin palattuani seitsemän ja puolen tunnin nokosia. Kieltämättä olo on aika erilainen kuin lomalla ollessa. Näkyy se varmaan työn tuottavuudessakin - ja monessa muussa asiassa. En käsitä miksen mene ajoissa nukkumaan, vaikka mikäs olisi sen mukavampaa, kuin mennä nukkkumaan kun väsyttää ja herätä uuteen päivään, kun ei väsytä yhtään. Eihän ne tekemättömät työt kotoa mihinkään karkaa. No, huomenna ja ylihuomenna saan nukkua. Hyvää viikonloppua!

  ReplyDelete
 5. Hyvä että saat nukkua viikonloppuna, Charlotta. Minulle käy yleensä iltaisin niin että en pysy millään hereillä, eli on pakko mennä nukkumaan. Eilen taas sammuin jo klo 20. Heräsin aamulla vasta vähän ennen viittä, siis noin 9 tunnin unet. Olo on loistava.

  ReplyDelete