Sunday, July 29, 2007

KAKSI KOLMESTA

.

Jee, löysinpä kuvan kirppariostoksesta. Kahdesta Ankasta lähtee jo sen verran mekkalaa että ei sitä kolmatta tähän välttämättä kaivata. Äh, olisin mielelläni ostanut kolmoset. Parempi kaksi kuin yksi, ja paljon parempi kuin ei yhtään.

KYSYMYS: MITÄ TUPU JA LUPU TEKEVÄT KUN ALKAA SATAA?

VASTAUS: VETÄVÄT HUPUN PÄÄHÄN.
.

10 comments:

 1. Tuollaistahan meillä aina, kun perheen kaikki miehet soittavat :)

  ReplyDelete
 2. Heistä saanee orkesterin kasaan? :) Minä soitin yhtenä vuonna rumpuja.

  ReplyDelete
 3. Miks lopetit? Saat olla mukana meiän orkesteris :)

  ReplyDelete
 4. Rummut olivat vain lainassa. Jouduin antamaan takaisin. Harkitsin rumpujen hankkimista, mutta luovuin ajatuksesta koska kuulo on alkanut huonontua. En halua riskeerata.

  Kiitos, tulisin mielelläni. Mitä instrumentteja teiltä löytyy?

  ReplyDelete
 5. Muusikoilla kaikilla on korvasuojat.
  No pianohan tuossa nurkassa seisoo, musiikkilukiossa kait pitää osata kompata, kitara, meiltähän löytyy kaikki (?) puhallinsoittimet; pari trumpettia, pari klarinettia, pari altsax, tenorsax, sopransax, oboe, trumbon,... en muista. Nuo jaetaan viiden soittajan kesken, minä en soita. Vielä. Poika soitti kunkun 60 vuotis juhlis, hän on varmasti soittanut Tarja Halosellekin.

  Mies eka kerran lainas pojan vuokrasaksofonia 37-vuotiaana, iltakursseille, sit soittanut poikien kans orkesterissa. Ei koskaan liian myöhäistä :)

  ReplyDelete
 6. Jopa on instrumenttia ja musikanttia! Nostan hattua.

  On minulla korvatulpat, mutta rummut eivät pauku samalla tavalla jos korvat eivät ole auki. En saa siitä fiilistä. Sähkörumpuja olen myös harkinnut.

  ReplyDelete
 7. Musiikkikaupasta saa hyviä korvatulppia, eri tarkoituksiin. Poika on myös tilannut itselleen sellaiset, en osaa selittää, korvatulpat jotka maksaa parisataa euroa, vain ihan oikeat äänet päästää läpi.

  ReplyDelete
 8. (Sähkörummuthan on ainoat, jos ei yksi asu korvessa :)

  ReplyDelete
 9. Muisto: Ensimmäinen joulu tulevien appivanhempien luona, he eivät olleet tavanneet minua aikaisemmin ja he halusivat ostaa minulle pienen joululahjan. Sain kolme musisoivaa joulutonttua.
  No vuosien jälkeen saatiinkin kolme musisoivaa poikaa (ja tonttutyttökin) ihan oikeesti.
  Joka joulu otetaan nämä kolme tonttua esille. Ja nyt on niin monta vuotta mennyt, että tuo pieni joululahja onkin kohta antiikki :)

  ReplyDelete
 10. Onpa kiva juttu ja sympaattinen esine!

  ReplyDelete