Friday, March 09, 2007

DELETE

.

Mihin suuntaan tuuliviiri kääntyy?

Töiden hiukan hellitettyä vilkaisin eilen saamiani naistenpäivän meilejä. Yksi on ylitse muiden, aktivistiystäväni Annan lähettämä, naisiin kohdistuvan väkivallan vastaiseen taisteluun liittyvä. Kiitos, Anna!

Avasin yhden joka sisälsi hauskaksi tarkoitettua naisten ylistelyä ja kiittelyä, mutta ei saa hyväksyntääni, koska sukupuoleni saamat kehut oli esitetty paikoin miessukupolvea alentamalla. En lähde mielelläni edes leikilläni itseäni nostamaan jos se tapahtuu muiden kustannuksella. Minun koneeltani ei forwardoidu yksikään miehet-nyt-on-sellasia, naiset-nyt-on-tällasia lällätys, vaikka olisi niin hauska että itse melkein hymyilen. Saa nimitellä rauhassa tosikoksi.

Ja mitä ihmeen kehumista sellaisessa oletetussa taidossa on että kaikki naiset muka osaavat tehdä monta asiaa yhtä aikaa ja miehet muka eivät? Sitä jankutetaan joka toisessa meilissä.

Eikun nyt menen syömään ennen kuin jatkan töitä, mutta sitä ennen deletoin surutta kaikki eilen saamani naistenpäivämeilit.

Arvostettakoon kaikkia sukupuolia, ja kaikkia yksilöitä omien ominaisuuksiensa ja ansioidensa vuoksi. Kääntyilköön mittari ja tutka viisaasti eikä ennakkoluuloisesti tai leimaavasti.
.

4 comments:

  1. VAUTSI! Kävijämittarin lukema 6666.

    ReplyDelete
  2. Anonymous6:38 pm

    Paholaisen luku! Hyytävää!

    Mutta sehän ei osunutkaan minuun, kumma kyllä?! :|

    ReplyDelete
  3. JAIKS! Enpä tuota tajunnutkaan. Gulps. Huomaa tukassani tököttävät sarvet, buahahaa!

    ReplyDelete
  4. Anonymous7:39 am

    Sinulla on upeat hiukset!

    Kiitos vierailustasi! Blogisi on ajatuksia herättävä positiivisella tavalla!

    ReplyDelete