Monday, March 19, 2007

EILEN, TÄNÄÄN, HUOMENNA VAI AINA?

.

Liput liehuivat eilen äänestyspäivänä ja taas liehuvat tänään. Nyt on Minna Canthin päivä. Hän oli ensimmäinen nainen joka sai liputuspäivän, köyhien ja naisten puolesta puhuja.

Nyt on myös TASA-ARVON PÄIVÄ.

Lisäksi tänään alkaa RASISMIN VASTAINEN VIIKKO.

Ei se sitä tarkoita että ainoastaan tänään huolehditaan köyhistä ja sorretuista, ja huomenna jatkukoon epätasa-arvo ja rasismi. Ei ainakaan minun maailmassani.
.

8 comments:

  1. Kiitos tästä postauksesta, Arkiterapeutti Kops. Siinä sitä nyt olisi hallitusohjelmaa. Onko haluja? Tulevat viikot näyttävät, minne päin Matti Vanhasen johdolla tällä kertaa maata luotsataan.

    ReplyDelete
  2. Kirsi

    Kiitos kiitoksista. Matti Vanhanen voi hyvinkin näyttää kapteenilta mutta sinä ja minä ja kaikki muut voimme kykyjemme mukaan heittää ankkureita, heivata purjeita, työntää ja vetää :D Ei meidän tarvitse hallituksessa eikä edes eduskunnassa olla voidaksemme vaikuttaa. Joskus voi saada hiton paljon enemmän aikaan, jos EI kuulu puolueisiin tai järjestöihin. (Räps räps, Kops iskee silmää.)

    ReplyDelete
  3. Me tosiaan kuljemme samoja aiheita pitkin tänään, Rita! :)

    Omassa blogissani siis asiaa Minna Canthista, Tommy Tabermannista, tasa-arvosta ja rakkaudesta.

    ReplyDelete
  4. Niin, ovat ennustelleet vaikeita hallitusneuvotteluja eikä käy Vanhasta kateeksi. mutta ei kyllä käy tällä kertaa myöskään Kataista kateeksi. Mies on ajanut puheenjohtajana jotain linjaa vaalitenteissä ja nyt edeltäjä saa äänivyöryn. Kohta Kataisen veri punnitaan: siirtyäkö S. Niinistön linjoille vai kykeneekö mies ohjaamaan ääniharavansa eduskunnan puhemieheksi pois päivänpolitiikasta. Ei voi mitään, tilanne on kiinnostava. Siitähän ei varmaankaan tule kovin laadukasta tulosta, jos molemmat puheenjohtajat menevät hallitukseen ja vetävät siellä omaa linjaansa. No, se on jonkun muun kuin minun päänsärky.

    Itselläni menee vielä asiakysymysten suhteen hetken aikaa ennen kuin osaan asiakysymyksistä paljoakaan kirjoitella.

    ReplyDelete
  5. Heidihahmo

    Kiva kun tulit käymään:) Sellainen vanhempi nainen tuli kävelylenkillä äsken vastaani ja sanoi minulle jotain ilmoista. Minulla on periaatteena että small talkin ei tarvitse koskaan pysyä smallina joten saman tien informoin häntä liputuspäivästä. Kerroin että Minna Canth oli naisten ja köyhien puolustaja.

    Hah hah tästä ei ole enää pitkä matka maallikkosaarnaajaksi ja epäilen että Kirsi on samoilla linjoilla omassa blogissaan. Eikä nämä blogit vielä mitään. Oikeassa elämässäkin voi pistää tuulemaan harva se päivä.

    Kokous on päättynyt. "Kops". (Se oli nuijani.)

    ReplyDelete
  6. Anonymous9:45 pm

    Asiasta toiseen, käykääpä tutustumassa hänen blogiinsa!

    http://tikruli.vuodatus.net/

    Sieltä löytyi tällainen linkki:

    http://www.antonfin.suntuubi.com/?cat=1

    Mitäs tuumitte asiasta?

    ReplyDelete
  7. Anonymous10:31 pm

    Katsoin aamulla, että liputhan siellä liehua luikertelevat. Sopi hyvin päivän teemaan. Rakas äitini täytti 70 vuotta.

    ReplyDelete
  8. Liput olivat täälläkin eloisia kun tuuli. Sepä hienoa että äitisi sai liputuspäivän kunniakseen :)

    Ja kiva nähdä sinua. Ajattellin sinua juuri yhtenä päivänä kun otin taas kerran valokuvan rummuista näyteikkunassa. Dibidibidingding :D

    ReplyDelete