Wednesday, January 14, 2009

Hame soi


Otin esiin hameen joka oli väljä vielä viisi kiloa sitten. Ohhoh, jopa tuntui tiukalta. 

Hetken ajateltuani keksin että nythän on loistava taktiikka laihduttaa 2 -3 kiloa. Omista kaapeista saa sen jälkeen etsityksi vaihtelua vaatevarastoon. Olo keventyy, laihduttaminen mukava haaste, valoisuuden lisääntyminen innostaa liikkumaan, ruokavaliota hauska suunnitella. 

Toimikoon samainen hame mittatikkuna. Tänään se oli niin kireä että soi. Kun lakkaa soimasta minäkin rentoudun. 

9 comments:

 1. Luuston haurastuminen ja heikkous on pulma laihoille naisille.

  ReplyDelete
 2. Sanon suoraan: Mieluummin olisin ottanut hankettani kannustavan kommentin :D

  Laihuus on minusta toistaiseksi kaukana. Puhuin vain parista kolmesta kilosta.

  ReplyDelete
 3. Minun pää ajattelee aina päinvastoin.. niitä vaihtoehtoja.

  Monet liioittelevat, nähnyt muutaman pahan esimerkin noin 60, kun kuvittelevat, että pakko päästä samaan hameeseen kuin 20 vuotiaana.

  Jos näen hoikan pitkän 18-vuotiaan nuoren miehen, haluatko että 50-vuotias mies olisi saman näköinen..

  ReplyDelete
 4. Kun painoin 47 kiloa, olin liian laiha (kuulemma), kun nyt painan 60 kiloa, olen (kuulemma)lihonut! Isänikin tokkasi sanoa kerran, että se on naiselle hyvä paino. Vielä en ole uskaltanut kysyä, kummin päin. Hän oli ollut armeijaan mennessä 60 kiloa ja on 10 senttiä minusta pidempi. Ja 40 vuotta vanhempi. :-)

  Ja jostain luin senkin, että kaikki haluaa laihtua 7 kiloa. En ole vielä päättänyt haluanko laihtua ja kuunnella jälleen, miten kamalan laiha se taas onkaan...

  Mutta mahan kohdaltahan voi kiinteyttää, niin vaatteet mahtuu taas päälle. Tsemppiä!

  ReplyDelete
 5. Vastaranta: Niin, tässäpä sitä taas selittelen että en minä tyhmä ole, ei minulla tuommoisia hölmöjä kuvitelmia ole, olen hyvin järkevällä tiellä tässä bla bla bla... Nimimerkkisi taitaa osua kohdalleen kun tapana on kiistää kaikki. Minäpä kävin siitä huolimatta uutta blogiasi ihailemassa ja sinua kannustamassa... Mutta varo ittees siinä vaiheessa kun meikämantalta menee hermot sun kanssa :D

  PAMI: Ehkäpä on vaan parasta itse päättää mikä on itselle sopiva paino ja pönäkkyys :)

  Juu, heti kun mainitset niin ehkäpä tahtoisinkin laihduttaa 7 kiloa :D

  Mahan ja vyötärön kohdalta nimenomaan yritän hiukan hoikistua. Kiitos kannustuksesta! Tuntui kivalta.

  ReplyDelete
 6. Otan haasteen mielelläni vastaan :)
  On kiva kuulla muitakin ajatustapoja.

  ReplyDelete
 7. Mulla on tällä hetkellä 75% vaatteista sellaisia, joihin vielä toivon edes jotenkuten mahtuvani. Eli siis paljon mittatikkuja.Kiloja tullut vuoden aikana ihan kamalasti.

  ReplyDelete
 8. KIISKI: Uudet ajatustavat tervetulleita, jos niitä ei heitetä toisen ihmisen blogiin lannistaen tai toista typeräksi leimaten. En vastusta väittelyä tai vastaan sanomista ellei sitä tehdä epäkunnioittavasti.

  YAELIAN: Kilot tulevat helposti ja sitten viihtyvät meissä eivätkä tahdo niin vaan poistua :) Mutta nyt aion kyllä jonkun kilon karistaa. Ei se mitenkään monimutkaista ole. Tarvitaan suunnitelma jossa sitten pitäydytään siitä eteenpäin.

  ReplyDelete