Saturday, January 03, 2009

Hyvän mielen kauppaKaupassa oli tarjouksessa pienoispanettone hintaan 1 euro per kappale. Otimme kaksi. Kassalla mieheni huomasi että niistä kirjautui täysi hinta, à 2,95 mistä hän sitten kassahenkilölle huomautti. Tämä soitti jonnekin ja kertoi että kone antaa väärän hinnan. 

Sen jälkeen hän yllätti meidät antamalla kaikki panettonerahat takaisin, sanoen että "kun tämä oli meidän moka..."

Se oli Jättijako Pohjois-Helsingin rajan tuntumassa Vantaan puolella. Fantastinen palvelu, erinomainen tuotevalikoima ja usein ajelemme sieltä kotiin hyvällä mielellä. Kuten taas eilen. 


10 comments:

 1. Täällä taisi pieni panettone maksaa 7 €,
  tarjottiin joulun alla miehen synttäreillä.

  ReplyDelete
 2. Nuo ovat minikokoisia, 10 cm:n korkuiset pakkaukset.

  ReplyDelete
 3. Jää pian aikaa jättiluu jättijakajan käteen.

  ReplyDelete
 4. ISOPEIKKO: Maksoimme ison kärryllisen muuta ruokaa ja olemme niitä asiakkaita jotka aina palaavat kyseiseen kauppaan, joten enpä usko että jää :) Tuon kaltainen anteliaisuus tuo rahaa.

  ReplyDelete
 5. Oho, onpa hyvä palvelu, tuolla tavalla varmaankin saavat uskollisia asiakkaita! Täällä olen pari kertaa myös huomannut väärän hinnan kassalla, muttei puhettakaan, että olisivat tuollaista tehneet......

  ReplyDelete
 6. YAELIAN: Joo, meille on muualla käynyt niin että eivät tarjoa mitään hyvityksiä omista virheistään. Tuntuu väärältä tapauksissa joissa ollaan jouduttu erikseen palaamaan ja vaihtamaan joku viallinen tavara. Noissa tapauksissa meitä ei ole enää huvittanut mennä ostoksille kyseiseen paikkaan, eli se on heille häviö.

  ReplyDelete
 7. eihän koko iän voi kauppojakaan vaihtaa

  ReplyDelete
 8. Jos mieskin sattuu unohtamaan tai tekemään jonku "virheen", en häntä heti jätä, enkä rupea uutta hakemaan..

  ReplyDelete
 9. HANNELE: Eipä niinkään. Meillä ei todellakaan ole tapana lähteä paikoista loukkaantuneina, emme ole typeriä :) Täällä pääkaupunkiseudulla on runsaasti valinnanvaraa joten suosikkiliikkeet ovat ja pysyvät. Menemme niihin joissa tekemiimme kauppoihin olemme tyytyväisiä. Tämä on ihan järkihomma.

  Eikä ole avioriitojakaan ollut :)))

  ReplyDelete
 10. ihan samanlaista panettonea sai meiltä yhdestä paikasta ennen joulua ja mies osti sellaisen ja söi sen. yksin, minulle ei maistu. ..söin itse baumkuchenia.. se oli tuo neliömäinen pakkaus..

  globalisaatiota.....

  ReplyDelete