Thursday, February 01, 2007

HUI HUI HUIJAUSTA

.
Hui hui huippuhyvä tarjous netissä! Moottoripyörä uskomattoman halvalla. Päätä hui hui huimaa. Huuman haihduttua selviää että huijaus se oli ja huijari haihtui huh huh sentään, samoin kuin rahat. KAMMOTTAVAA!

Blogitoveri GNOTHI SEAUTON teki päivän hyvän työn ja kertoi varoittavan esimerkin. Lisää aiheesta postaili SAHRAMI.

Erittäin hienosti Gnothi muotoili asian ytimen. Lainaan suoraan häneltä:

"Jo lähtötilanteessa olin varsin epäluuloinen - kauppahinta kuulosti epäilyttävän edulliselta. Olen sen verran vanha konkari netissä, että hyvin tiedän netin paradoksaalisen ulottuvuuden; parasta netissä on että kuka tahansa voi sanoa mitä tahansa (=demokratia, sananvapaus) ja pahinta että kuka tahansa voi sanoa mitä tahansa (= mm. huijausmahdollisuudet)."

Tuosta tulee mieleen huomauttaa, vaikka tämä ei mikään petos olekaan, että olen viime päivinä mennyt tavalliseen tapaan käymään suosikkiblogeihini ja yllättäen havainnut että kolmeen niistä ei enää pääsekään, ja kahdesta on otettu pois bloggarin kuva vaikka tekstit ovat tallella. Älkäämme ottako itsestään selvyytenä että kivat jutut säilyvät ikuisesti ulottuvillamme. Kops! Herätyskopautus meille. Kiitos teille joita luin siihen asti kun ovet sulkeutuivat ja lukot oli vaihdettu.
.

3 comments:

 1. meirami8:03 am

  Tunsin syyllisyyden piston, kun kopsauttelit. En tiedä kuulunko suosikkeihisi, mutta pistin blogin väliaikaisesti kiinni. Yritän saada nimet osituspapereihin, enkä vaaranna nyt ainakaan blogillani tätä hommaa. Blogi aukeaa, kun/jos saan asiat järjestykseen.

  ReplyDelete
 2. Mutta sillä motskarilla olisi varmaan päässyt hui - huimaavan kovaa vauhtia!

  Huolestuneet huokaisimme helpotuksesta gs:n heivattua huijarin helskuttiin.

  ReplyDelete
 3. Ihana nähdä sinut, Meirami!

  Syyllisyyden sijaan olisit voinut tuntea iloa siitä että olet suosikkini :) Suomalainen kasvatus onnistuu syyllistämään luihin ja ytimiin ellemme pistä hanttiin.

  Varotoimenpiteesi ovat aiheellisia. Toivon että asiat järjestyvät niin kivuttomasti kuin mahdollista. Minut löydät blogeistani ja sähköpostistani:) Pidän sinulle aina peukkuja!

  Sahrami

  Hauskasti huokailtu ja huristeltu! Onneksi sinun blogisi ei ole haihtunut huit helskuttiin! Ja jos haihtuisikin niin meillä on toistemme meiliosoitteet.

  Pitäisköhän käydä varmuuden välttämiseksi hakemassa GS:n meiliosoite, jos hän päättää ratsastaa auringonlaskuun :D

  ReplyDelete