Monday, July 27, 2009

Vatun hyviä vattujaKäytiin torilla. Ostettiin tottakai mansikoita koska ollaan suomalaisia ja nyt on mansikkasesonki. Sitten tuumailtiin hetki että ovatko nuo jättiläisvadelmat kalliita vai ei, ja tarvitaanko me niitä välttämättä ja ollaanko valistuneita kuluttajia...

Ostettiin rasia noita ihania, terveellisiä, vitamiinipitoisia vattuja ja todettiin että oli se meille sopivampi ostos kuin esmes pullo kaljaa ja röökiaski.

Ihminen on niin viisas että kyllä se osaa keksiä oikeutukset mille ostokselle tahansa mutta jälkiviisaudenkin valossa sanon että tämä oli hyvä lomaostos.

Omiin pensaisiinkin tulossa vadelmia...

Syökää kesän antimia!


6 comments:

 1. onpas herkullisia...onkohan meidän torillamme??Pitäs mennä ajoissa...
  Ihan sylki herahti kielelle...

  menen tänää mustikkaan kuhan metsä kuivahtaa...

  ReplyDelete
 2. HANNE: Hih, minullekin tuli kirjaimellisesti sylki kielelle kun pistin noita vadelmia kuvauskuntoon. Kuvaamisen jälkeen söin muutaman - herkullisia!

  Jos mahdut mustikkaan (sisään), mahtaa olla iso :D

  Hyvää marjaonnea!

  ReplyDelete
 3. Ihanaa, vattuja! Ovat herkkujani. Kauniit astiat myös.

  ReplyDelete
 4. ANNIE: Juuri söimme viimeiset vadelmat. Voi että olivat isoja ja hyviä :)

  Kiitos. Pidän keltaisesta lasista. Harmi että olen löytänyt vain neljä kappaletta noita juomalaseja. Kirpparilta kauan sitten.

  ReplyDelete
 5. Minäkin ostin jo vadelmia, jotka ovat hurjan terveellisiä ja maistuvia.

  Vadelmat ovat kalliita, mutta kalja ja rööki vasta maksavatkin.

  Oikeutuksen tosiaankin keksii mille tahansa ja usein on oikeus keksiäkin. Viisaita taas pohdiskelet.

  Kerroin Elegialle, että olen kaapannut sinulta käyttööni ihanan sanan "kämppä", jota käytät blogi-sanasta. Elegiakin ihastui sanaasi ja pyysi lähettämään sinulle terveisiä. Tässä siis terveiset sinulle älykäs sanataituri!!!

  ReplyDelete
 6. MEDIA: Mitähän röökiaski nykyään maksaa? Hullu ajatus hengitellä rahaa savuna ilmaan kun ei tarvitse :) Oluesta nautin silloin tällöin, mutta järkevästi ajatellen vedelläkin jano sammuisi.

  Jotkut kelaavat noita oikeutuksiaan oman pään sisässä, neuvottelevat itsensä kanssa ja puhuvat itsensä ympäri tekemään ostoksen. Ainakin minä teen niin, hah hah!

  No Elegiaa ei olekaan vähään aikaan näkynyt kämpässäni. Hyvä että olet hänet tavannut niin ei tarvitse laittaa etsintäkuulutusta.

  PS Melkein luulen että olen sanan "kämppä" ominut joltakulta muulta...

  ReplyDelete