Sunday, December 24, 2006

JOKU JOIKAA JOULUAATTONA JOELLA

.


Juu, jos näette kuvassa hepun melomassa joulukuun jälkipuoliskolla, näette ihan oikein. Minulle jäi mielikuva Lappipukuun sonnustautuneesta miehestä mutta en tiedä, koska huomio kiinnittyi kameran esiin ottamiseen ja siihen että ehdin mahdollisimman lähelle kuvaa ottamaan ennen kuin tilaisuus lipui ohitseni. Kirjaimellisesti.

Kops kuuntelee jouluista tupla-cd:tä. Juuri alkanut toinen puoli koostuu rokkaavista ja svengaavista biiseistä. Ensimmäiseltä kiekolta kaikuivat perinteiset laulut Bing Crosbyn, Mel Tormen, Andy Williamsin ja niin edelleenien esittäminä. Uh, oli tuo Slade pienoista räminää, mutta Whamin Last Christmas miellyttää enemmän. Ah, the memories! Levyllä tulossa Bony M, Vanessa Williams, Doris Day, Harry Belafonte and many more.

Laulut ja musiikki kuuluvat jouluun - ihan ilmaiseksikin, huomautettakoon, ja niitä kopautettakoon jotka rääkyvät sitä iänikuista väitettä että joulu on kaupallinen. Eihän se ole ellei sen anna olla sitä. Ja jos joku haluaa kaupallisen joulun niin mitä sekään muille kuuluu?

Kuvittele kuvaan äänitehoste: Lappalainen meloja joikaa mennessään hoilololoilaa, spläsh, spläsh...! Padosta nousee majava joka läpsyttää tahtia rantaveteen hännällään, läps, läps, läpsyti läps.
.

No comments:

Post a Comment