Thursday, December 07, 2006

LÖYTÖELÄIN

.


No jopas! Joku on jättänyt eläimen Kopsin odotushuoneeseen. Mitäs me nyt tehdään?
.

6 comments:

 1. Chralotta4:44 pm

  Heips! Vielä uimataidosta pari päivää myöhässä, kielioppi ei löytynyt, kun minulla on kaikki hukassa lattiremontin jäljiltä, mutta järkeilin tähän tapaan: nukkuva nukkuu, iloitseva iloitsee, sureva suree ja hukkuva siis hukkuu, teki mitä tahansa. Toisaalta, kaunistautuva ei välttämättä kaunistu, juhliin valmistautuva ei aina ehdi ikinä valmiiksi ja kynttilää sytyttävä ei saa kynttilää palamaan, joten sinä ja Leonoora taidatte olla oikeassa, hukkuva voi pelastua !!! Voi miten söpö löytöeläin - silitä ja rapsuta sitä, se varmasti pitäisi siitä.

  ReplyDelete
 2. Koira vahtii Kopsin keppia.

  ReplyDelete
 3. Eihän se ole koira, se on susi.... se tuli etsimään Punahilkkaa, joka puolestaan etsiytyi Kopsin vastaanotolle onnettomana hukattuaan eväskorin ja möhlittyään muutenkin!

  ReplyDelete
 4. Minustakin tuo näyttää sudelta. Oletkos jo kysynyt Oh-show-tah Hoi ne-ne'lta, josko hää ois hukannu yhen hukan:))

  ReplyDelete
 5. Koera mikä koera. Siperian husky. Sinisilmänen penikka. Ihan piäni viälä. Tarttee rapsutusta ja kovia luita. Leikkiä ja yhdessäoloa.

  Pidät huolen siitä koerasta. Tiätty.

  ReplyDelete
 6. Hei Charlotta

  Ihan käypää järkeilyä. Suomeksi olisi selkeämpää sanoa "hukkumaisillaan oleva", jos halua täsmentää. Sanan "hukkuva" voi ihan hyvin käsittää suuntaan tai toiseen.

  Samoin lasi on puoleksi täynnä tai puoleksi tyhjä :)

  Hpy,

  Hyvä! Tai katsoo keppiä ja toivoo että se heitetään ja se voi hakea sen :)

  Polgara,

  Hih, Punahilkka terapeutin asiakkaana :D Riemukasta.

  Salka

  Hyvin paljon suden näköä. Eka reaktioni oli että tuli mieleen Isopeikon sudenpentu. Nyt saadaan tässä jatkettua samalla sinun aloittamaasi aihetta eläimet mielenterveyden edistäjinä.

  Isopeikko

  Kiitos kiva Peikko! Susimainen piäni koeranpenikka. Kops pitää huolta, ja heittää keppiä niin koera saa juosta. Kun se juoksee takaisin keppi suussaan Kops juoksee pakoon!

  ReplyDelete