Sunday, December 03, 2006

YOKOHAMA KOPSAHUTA

.
Arkiterapeutti Kops uhosi, paasasi ja vaahtosi niin kauheasti pari päivää että kopsautteli ja napautteli itseään liikaa kepillään. Pari kertaa se putosi Kopsin päähänkin ilmasta. Oli pakko kutsua japanilainen virkatoveri apuun. Kops saa nyt hoitoa terapeutilta nimeltä Yokohama Kopsahuta. Kyllä se siitä. Pikaterapiapuoli aukeaa taas hetikohta. Itsepalvelupuoli on auki yötä päivää, kuten tiedätte.
.

2 comments:

 1. Ei Arkiterapeutti voi kopsauttaa tänään, kun ei ole arki ,D On sunnuntai, luulisin - tyydyn terapioimaan itseäni, kuten myös kopioin itseäni...

  ReplyDelete
 2. Polgara,

  Älköön Kopsin akrobaattitaitoja aliarvioitako. Onnistuu kopauttamaan itseään päähän arkena ja sunnuntaina, kompastumaan keppiinsä ja silleen. Sitäpaitsi onko eroa päivillä, perstai vai torjantai, arki vai pyhä? En kuulu kirkkoon.

  Mitä? Polgara kopioi itseään. Herramunjee, Joko teitä on useitakin klooneja? Onko kissastakin kopio kaikista yhdeksästä hengestä?

  Palailenpa kohta vastailemaan muihin kommentteihin. Kiinnostavia, mutta käväisen takavasemmalla katsomassa onko lounasta kohta luvassa... (Poistuvien askelien kopinaa ... -kele! Kompastui keppiin. Auts)

  ReplyDelete